Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina
Lidl Slovenija prejel nagrado za družbeno odgovornost Horus 2014

Lidl Slovenija prejel nagrado za družbeno odgovornost Horus 2014

Komisija je izbiro našega podjetja za nagrado Horus utemeljila: Nagrado podeljujemo, saj ima vaše podjetje dobro organiziran pristop k družbeni odgovornosti in podporo vodstva. Izkazano je veliko razumevanje pomena družbene odgovornosti, predvsem na področju dobrodelnih akcij in ustvarjanja delavcem prijaznega delovnega okolja.
Lidl - Družini prijazno podjetje

Lidl - Družini prijazno podjetje

V letu 2014 smo prejeli osnovni certifikat Družini prijazno podjetje, ki ga podeljuje Ekvilib Inštitut skupaj z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropskim socialnim skladom.
Poslovodja na kvadrat

Novo karierno poglavje za vodje Lidlovih poslovnih enot

25 vodij Lidlovih trgovin je v torek, 9. junija, s strani podjetja Lidl Slovenija prejelo novo pogodbo o zaposlitvi s spodbudno plačno lestvico, službeni avtomobil in možnost sooblikovanja vodstvene ekipe v njihovi poslovni enoti. Gre za pomemben korak v Lidlovem inovativnem programu Poslovodja²
Skrivnost odličnosti ajdovega kruha z orehi

Skrivnost odličnosti ajdovega kruha

Nič ne diši bolj kot sveže pečen kruh in ko greste mimo Lidlove pekarne se širijo vonjave še toplih hlebčkov. Kruh in pekovski izdelki iz Lidlove pekarne so sveže pečeni in slastni. Kakovost izdelkov je plod tesnega sodelovanja z zaupanja vrednimi dobavitelji in do potankosti dovršenih postopkov priprave ter dopeke dišečih hlebčkov in štručk, ki so tudi letos prejeli zlata priznanja za kakovost. Med njimi je tudi eden bolj priljubljenih kruhov iz Lidlove pekarne, ajdov kruh z orehi.
Otroškemu oddelku URI – Soča smo darovali aparat za nadomestno komunikacijo

Otroškemu oddelku URI – Soča smo darovali aparat za nadomestno komunikacijo

Univerzitetni rehabilitacijski inštitut RS – Soča je bogatejši za aparat za nadomestno komunikacijo. Donacijo smo jim predali v okviru donatorske akcije Deluxe, v kateri smo s prodajo prazničnih izdelkov zbrali sredstva za nakup računalniškega komunikatorja.
Dvanajst zlatih priznanj kakovosti za pekovske izdelke iz Lidlove pekarne

Dvanajst zlatih priznanj kakovosti za pekovske izdelke iz Lidlove pekarne

Ponosni smo, da je vseh dvanajst izdelkov, ki smo jih v sodelovanju z našimi dobavitelji prijavili na ocenjevanje kruha in pekovskih izdelkov ter so našim kupcem na voljo v Lidlovi pekarni, prejelo zlato priznanje za odlično kakovost za 2015. Ocenjevanje vsako leto izvaja Sekcija za pekarstvo, ki deluje v okviru Gospodarske zbornice Slovenije (GZS).
Lidl Slovenija med finalisti Zlate niti 2014

Lidl Slovenija med finalisti Zlate niti 2014

Podjetje Dnevnik je v četrtek, 26. marca, podelilo nagrade najboljšim zaposlovalcem minulega leta Zlata nit 2014. V kategoriji velikih podjetij se je med finaliste uvrstilo tudi podjetje Lidl Slovenija, ki je v izboru Zlata nit letos sodelovalo prvič.
Dobrodelno zbiranje

Zaključena decembrska akcija zbiranja hrane za socialno ogrožene

Z 2. januarjem smo zaključili vseslovensko akcijo zbiranja hrane za socialno ogrožene, ki smo jo v vseh naših poslovalnicah v sodelovanju z različnimi humanitarnimi organizacijami izvedli decembra. 
Deluxe donacija

Deluxe izdelki za rehabilitacijo otrok v URI Soča

Del sredstev od prodaje izdelkov Deluxe bomo podarili Univerzitetnemu rehabilitacijskem inštitutu Soča za nakup opreme in pripomočkov za nadomestno komunikacijo, ki bodo namenjeni rehabilitaciji otrok z motnjami v razvoju.
Lidl bežigrad nova poslovalnica v Ljubljani

Lidl v Ljubljani odprl svojo peto poslovalnico

Lidl Slovenija je 27. novembra odprl svojo peto trgovino v Ljubljani, ki je obenem že 46. po vrsti v Sloveniji. Na več kot 1.200 kvadratnih metrih površine bomo kupcem nudili širok nabor kakovostnih izdelkov po najbolj ugodnih cenah, obenem pa nova poslovalnica omogoča zaposlitev 25 novih sodelavcev.
Revija Preprosto 2014

Lidl Slovenija predstavil praznično revijo Preprosto

V ponedeljek, 17. novembra, je Lidl Slovenija pričel s prodajo praznične tiskane revije z imenom Preprosto. Revija vključuje številne praznične zgodbe, okusne recepte za različne slaščice in praznične jedi, sveže ideje za domače voščilnice in darila.
Hrana za živali

Zbiranje hrane za živali

V torek, 30. septembra, bo Lidl Slovenija v sodelovanju s portalom Pes, moj prijatelj v vseh svojih poslovalnicah po Sloveniji postavil zbiralne košare ter povabil kupce, da donirajo hrano za živali 
Varna pot promet

Naučimo najmlajše varnega obnašanja v prometu

Novo šolsko leto je tu in na cestah bomo pogosteje srečevali otroke, ki so najbolj ranljiva skupina v prometu. Da se bodo počutili varne, sta pomembni naša pozornost in pazljivost, obenem pa je tudi naše najmlajše potrebno naučiti pravil obnašanja v prometu.
Horus

Lidl Slovenija med prejemniki nagrade za družbeno odgovornost

V četrtek, 4. decembra, smo na svečani podelitvi v kategoriji velikih podjetij prejeli nagrado Horus za družbeno odgovornost.
Poletje je zakon

Perpetuum Jazzile in Dan D navdušili na Lidlovi zabavi Poletje je zakon

V soboto, 6. julija, so portoroško plažo napolnili glasbeni navdušenci, ki so uživali na Lidlovi poletni zabavi Poletje je zakon. Za popoln skok v poletje so se čez dan odvijale številne ustvarjalne otroške delavnice, kjer so otroci uživali ob različnih animacijah in plesu. 
Križanka revija Preprosto

Izžrebanci nagradne križanke v reviji Preprosto

Dne 12.1. 2015 smo ižrebali nagrajence naše praznične nagradne križanke v reviji Preprosto, prazniki 2014. Pravilno geslo se glasi: PREPROSTO, SVEŽE, DOMAČE.
Cien Q10 nagrajena krema

Dnevna krema Cien Q10 najboljša na testu Zveze potrošnikov

Lidlova dnevna krema proti gubam Cien Q10 se je na testu Zveze potrošnikov odrezala najbolje in tako prejela najvišjo oceno ter postala zmagovalka testa.