Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Odličen izbor vin v Lidlovih trgovinah

V Lidlu vam ponujamo vrhunska kakovostna vina - po najboljši ceni.

V tej spletni rubriki opisujemo različna vina, ki jih lahko kupite v naših trgovinah. Vina izvirajo iz Nemčije, Francije, Italije, Španije, Južne Afrike, Avstralije, Čila, Kalifornije, Makedonije in Slovenije. Za vas smo pripravili tudi koristne nasvete o pitju vin.

Ta vodnik vam bo pomagal poiskati svoje najljubše vino. Lidl ponuja različna vina, ki so vam vedno na voljo v Lidlovih trgovinah. Pri Lidlu pa, poleg široke izbire, želimo ponuditi najkakovostnejša vina po najnižji možni ceni. Kako nam to uspeva, lahko preberete na naslednjih straneh. Lidlova politika visoke kakovosti se obrestuje, saj so profesionalni poskuševalci najbolje ocenili prav našo ponudbo. Med vsemi diskontnimi ponudbami so namreč poskuševalci Lidlu pripisali najzanesljivejšo kakovost.

Kaj ponujajo naša vina? Vse, od enostavne vsakdanje kapljice, pa do zahtevnih, sadnih evropskih vin ali markantnih vin z druge strani oceana. Vina, ki so jih pridelali izkušeni vinarji, nudijo obilo užitka po dosegljivi ceni. Nemalokrat smo bili pri poskušanju presenečeni zaradi njihovega intenzivnega okusa. Prepričajte se sami (in presenetite poznavalce vin s svojim znanjem).

Vsa vina so pitna in ne potrebujejo dodatnega dolgoročnega skladiščenja. Še bolj se prilegajo kot priloga k ustreznim jedem, sirom ali celo k čokoladi. Ni nujno, da je užitek zapleten ali drag – pomembna sta predvsem dobra izbira in kakovost. Prav to pa dobite v Lidlu.