Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina
Naložite si brezplačne Lidlove e-knjige!
E-knjiga

E-knjiga "Mali vodič po vegetarijanski in veganski prehrani"

Tudi vegetarijanska in veganska prehrana je lahko pestra, zanimiva, polnovredna, vsestranska in nadvse okusna. Da pa bodo prvi koraki vsaj nekoliko lažji, smo za vas pripravili kratek vodič po vegetarijanstvu in veganstvu, s pomočjo katerega boste kaj kmalu ugotovili, da brezmesna prehrana pravzaprav ni nič tako strašno zapletenega.
Naložite brezplačno e-knjigo o reciklirani kuhariji

E-knjiga "Reciklirana kuharija"

Kako pogosto se vam zgodi, da vam po kosilu ostane nekaj žlic pire krompirja, košček piščančjega mesa ali pa zajemalka omake? V večini slovenskih kuhinj se to dogaja skoraj vsak dan – žal pa se pogosto zgodi tudi, da ta hrana roma v smeti. A za to ni pravzaprav nobene potrebe – večino ostankov hrane je namreč mogoče ponovno uporabiti in tako ustvariti slastne jedi. Hrana ni za tjavendan!
Naložite si brezplačno e-knjigo o slastnih palačinkah

E-knjiga o slastnih palačinkah

Znate pripraviti popolno maso za palačinke? Kako speči najbolj slastne palačinke? Najbolj zabavna dejstva o vašem najljubšem prigrizku 7 presenetljivih idej za palačinke, ki jih še dolgo ne boste pozabili. Vse to in še več dobite v Lidlovi e-knjigi Čudoviti svet palačink.
E-knjiga z recepti slovenskih paraolimpijcev

E-knjiga "Kuhajmo s paraolimpijci, recepti in zgodbe z navdihom"

Slovenski paraolimpijci so skuhali in pripravili recepte in zgodbe z navdihom. Zbrali smo jih v čudoviti brezplačni e-knjigi.
E-knjiga Jesenska ustvarjanja

E-knjiga za jesenska ustvarjanja

V priročni e-knjigi so na 12 straneh ideje, praktični napotki in ščepec navdiha za kreativna jesenska ustvarjanja, okusne dobrote in praktične rešitve v družbi buč in kostanja.