Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Katalog Lidl - veljaven od 23. marca

Kliknite spletno verzijo za ogled:

Prenesite si katalog v PDF obliki (18,9 MB)

Praznujte z nami in sodelujte v veliki nagradni igri, ki vam lahko prinese eno izmed 100.000 instantnih nagrad ali pa sodelujete v žrebu za številne lepe nagrade. Glavna nagrada je fantastična, kar 10 let brezplačnih nakupov v Lidlu!

Lidlovih 10 let praznujemo tudi s številnimi popusti. Ta teden ponujamo mlečne izdelke znamke Milbona z 10 % popustom.

Velikonočni prazniki naj bodo še posebej sladki z našo redno ponudbo sladkih izdelkov Favorina. Radi pripravljate domače sladice? Za vas imamo v ponudbi pester izbor pripomočkov, s katerimi bo iz kuhinje omamno dišalo po svežih dobrotah. Za udobno spanje in najlepše sanje si privoščite prijetno posteljnino iz mikrovlaken in napenjalno rjuho z visokim deležem bombaža.

V ponudbi so moderna oblačila za ženske in moške velikih številk. Za vztrajne tekače imamo športna oblačila, ki ambiciozne športnike podpirajo pri tem, kar počnejo iz strasti.

Tomaž in Ema sta pripravila Deluxe puranje prsi s krompirjevimi njoki, sotirano zelenjavo in velikonočno hrenovo skuto. S takšnim kosilom bodo vsi želodčki polni in brbončice zadovoljne.

Od ponedeljka na vas čaka izbor Deluxe dobrot, npr. slasten jastog, velike kozice in sladke dobrote za piko na i. Da bo v kuhinji še bolj zabavno, imamo v ponudbi mikrovalovno pečico z žarom in različne lonce iz aluminijeve litine s pokrovom.

Pomlad je tu in s tem tudi nova kolekcija ženskih elegantnih oblačil. Za otroke imamo prisrčne majice in hlače z zabavnimi motivi in dinozavrov. Negujte in razvajajte svoj vrt s pomočjo nepogrešljivih vrtnih pripomočkov.

NOVO: Lidlov spletni katalog ima sedaj še več bogatih vsebin. Kliknite in si oglejte video!