Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Katalog Lidl - veljaven od 19. januarja

Radi poskrbimo za to, da je vaša nakupovalna izkušnja v Lidlovih trgovinah prijetna, hitra in enostavna. Tako vam ostane več časa, da uživate v stvareh, ki vas veselijo.

Od četrtka sta znižana odličen koruzni kruh in sveža telečja rebra, v tedenski akciji pa domači zašinek, sir trapist ter čokolada Milka. Želite ustvariti nekaj novega in pri tem biti ustvarjalni? V ponudbi imamo pester izbor orodja za uresničitev vaših kreativnih idej. Dober spanec je pogoj za zdravo življenje, preverite ponudbo ležišč Meradiso po ugodnih cenah. Prispela je nova kolekcija oblačil za udobno nošenje v prostem času.

Ste uresničili novoletne zaobljube o redni vadbi? Da? Bravo! Preverite odlično ponudbo izdelkov za regeneracijo, od ponedeljka, 23. januarja. Naša Hana je v Lidlovi Vitalnici pripravila recepte, kako naredite slastne beljakovinske napitke.

Tomaž in Máte spet presenečata s slastnima receptoma. Novi veliki teden blagovnih znamk je spet tu! V ponudbi imamo slastno medeno torto Marlenka, pravi lešnikov namaz Nutella in Finish tablete za strojno pomivanje posode.

Za slastne kuharske navdihe so v ponudbi kakovostni kuhinjski aparati in pripomočki po ugodnih cenah. Ste v svoji pisarni radi organizirani? Preverite pester izbor pisarniških izdelkov. Poskrbeli smo tudi za osvetlitev doma s svetili znamke Livarno Lux. Izbirate lahko med štirimi elegantnimi LED-svetilkami za vsak dom.

Kliknite spletno verzijo za ogled:

Prenesite si katalog v PDF obliki (16,1 MB)

Katalog Lidl - veljaven od 12. januarja

Vaše zadovoljstvo nam je izredno pomembno, navdihujejo nas ugodni nakupi. Naša zaveza je, da za vas oblikujemo ponudbo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno na trgu. Z nakupom pri nas prihranite - vsak dan.

Od četrtka imajo izbrani mesni izdelki Pikok kar 20 % nižjo ceno. V tedenski akciji imajo nižje cene znižano solatno olje, kalifornijske pistacije, XXL linški keksi in še številni drugi izdelki. Priljubljena akcija z velikimi pakiranji spodnjega perila za ženske, moške in otroke je ponovno tu. Polepšajte svoje stanovanje z elegantnimi svetilkami znamke Livarno Lux.

Nizke zimske temperature so prinesle nepremagljivo zimsko znižanje smučarskih in funkcijskih oblačil ter pletenin. Uživajte v zimskih radostih od sobote, 14. 1. naprej!

Ponedeljek prinaša čudovite azijske dobrote. Pričarajte si doživetje Azije kar doma. Gresta mango in piščanec skupaj? Kaj pa piščanec z oreščki wasabi? Zagotovo! Tomaž in Máte sta pripravila recepta po azijsko. 

Pričakovanje otročka je vznemirljivo in veselo. Pripravili smo pestro ponudbo lepih in udobnih oblačil za bodoče mamice in dojenčke, ter ponudbo ljubkih odejic, posteljnine, rjuh in vzmetnic za otroške posteljice.

Kliknite spletno verzijo za ogled:

Prenesite si katalog v PDF obliki (17,6 MB)

NOVO: Lidlov spletni katalog ima sedaj še več bogatih vsebin. Kliknite in si oglejte video!