Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Katalog Lidl - veljaven od 23. februarja

Kliknite spletno verzijo za ogled:

Prenesite si katalog v PDF obliki (21,4 MB)

Vabimo vas, da prelistate novi tedenski Lidlov katalog.

Prvi vikend v februarju je bilo na sejmu Natour Alpe-Adria zelo živo, še bolj pa polno presenečenj, saj smo mimoidočim predstavili dobrote, ki se bodo v mesecu marcu predstavile na Lidlovi Lojtr‘ci domačih v naših trgovinah. Še niste poskusili slastnih novih slovenskih izdelkov? Toplo vas vabimo, da si ogledate video na www.lojtrcadomacih.si.

V novi tedenski akciji so od četrtka v ponudbi indijski oreščki, lahko trajno mleko in slastni krofi z mareličnim polnilom v pustnem pakiranju.

Z izdelki linije My Best Veggie smo prisluhnili vašim željam. Predstavljamo vam novo ponudbo odličnih vegetarijanskih dobrot.

Zavihajte rokave in uživajte ob urejanju svojega vrta. V spomladanski ponudbi Lidlovega vrta imamo vrtno orodje, tople grede, zaščitne tunele in koprene. Preberite tudi članke in nasvete o vrtnarjenu na Lidlovi spletni strani.

Zrela leta so vedno naš navdih, vabimo vse upokojence, da 28. februarja kupujete 10 % ceneje. Poiščite svoj kupon v Lidlovem letaku.

Poglejte, kaj dobrega sta zakuhala Tomaž in Ema v tem tednu. Tokrat z nenavadno specialiteto: svežim kuncem.

Od ponedeljka naprej imamo bogato ponudbo italijanskih specialitet.

Pravi domači mojstri in mojstrice vedno potrebujemo primerno orodje za dobro opravljeno delo. Preverite novo ponudbo orodja in pripomočkov, ki vam bodo olajšali delo.

Kmalu bo tu pomlad in zdaj je čas za priljubljeno rolanje. Pripravili smo bogato ponudbo rolerjev in skirojev za vso družino po ugodnih cenah. Za zaščito dragocenih malih glavic pa smo poskrbeli z otroškimi čeladami za rolanje.

Katalog Lidl - veljaven od 16. februarja

Kliknite spletno verzijo za ogled:   

Prenesite si katalog v PDF obliki (20,9 MB)

Vabimo vas, da prelistate novi tedenski Lidlov katalog.

Lidl Slovenija je top! Smo med najboljšimi delodajalci na svetu - kot prvi trgovec v Sloveniji, ki je pridobil mednarodni certifikat, smo se pridružili svetovni eliti najuglednejših delodajalcev.

Odločite se za okusno in preizkusite naše izdelke brez glutena. V novi tedenski akciji so od četrtka v ponudbi prekajena rebra, jogurt na grški način, lešnikov namaz Nutella in bogata ponudba ostalih izdelkov. Za razvajanje vaših ljubljenčkov, ponujamo 20 % popusta na izbrane izdelke za pse in mačke Orlando & Coshida. Poskrbite za čistočo in urejenost svojega avtomobila z novimi izdelki iz naše ponudbe. Ponujamo pa tudi pestro izbiro izdelkov za udobje in varnost otrok v domačem okolju. Preženite zimo s pustnimi norčijami, kostume pa poiščite v naših trgovinah.

Sobota je prav poseben dan, ko se prične v Lidlovih trgovinah nepremagljivo zimsko znižanje.

Tomaž in Ema sta pripravila mehiško enolončnico. Če pa želite druge priljubljene mehiške specialitete iz mehiške kuhinje, so le te pri nas v akciji od ponedeljka. Kmalu bo tu pomlad in zdaj je čas za čiščenje, preverite ponudbo čistilnikov in opreme. Da boste lepe in šik, so v ponudbi jopice, puloverji, hlače, obleke in lepo spodnje perilo. Prinesite barve in svežino v kopalnico z novimi izdelki.

NOVO: Lidlov spletni katalog ima sedaj še več bogatih vsebin. Kliknite in si oglejte video!