Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Katalog Lidl - veljaven od 17. avgusta

Kliknite spletno verzijo za ogled:

Prenesite si katalog v PDF obliki (31,6 MB)

Naj se zabava prične! Prihajajo sveži Stikeez z Lidlove tržnice. Naložite si aplikacijo ali igrajte igrice na naši spletni strani.
Za izbrano ponudbo zamrznjenih pic Alfredo imamo 20% popust.
Od četrtka naprej imamo v ponudbi čudovita barvita Lupilu Baby Mobile oblačila. Trenirke, jopice, hlače, nogavičke, bodiji so pisanih barv in iz kakovostnega bombaža. Poleg oblačil preverite tudi ponudbo otroških avtomobilskih sedežev, stolčkov za dojenčke, ležišč, posteljnine, pripomočkov za varnost, zaščitnih vratnih rešetk in vse za prve obroke.
Domač mojstri in mojstrice se boste razveselili nove ponudbe orodja: od namizne krožne žage,  tračnega brusilnika, akumulatorskega multifunkcijskega orodja, pa vse do karabinskih kavljev, klešč in kompletov vijakov.
Ponedeljek prinaša nove slastne Tomaževe recepte in navihane ter poučne kuhinjske zapiske naše Eme.
Veliki teden blagovnih znamk je zopet tu, preverite ugodne cene številnih priljubljenih izdelkov, od Nutelle, Vegete, Čokolešnika, odličnih 100% sokov Dana , rib Delamaris in drugih. Pri nakupu pleničk Violeta pa vam podarimo še vlažilne robčke.
Ponedeljek prinaša novo pestro ponudbo izdelkov brez glutena in brez laktoze. Slastni piškoti, slani prigrizki, pice … Morda se sami lotite peke belega in temnega brezglutenskega kruha ali slastnega kolača. Odločite se okusno in preizkusite naše izdelke brez glutena ali laktoze.
Starši se boste razveselili ponudbe plenic Pampers po super cenah in sadnih ter žitnih kašic za dojenčke.
V ponedeljek bodo v ponudbi tudi perilo in oblačila za malčke za prihajajoče hladnejše jesenske dni. Za tople poletne noči pa preverite ponudbo poletnih pižam z Disneyevimi risanimi junaki.

Katalog Lidl - veljaven od 10. avgusta

Kliknite spletno verzijo za ogled:

Prenesite si katalog v PDF obliki (30,5 MB)

Vsaka ženska ima prav poseben način, da izrazi svoj WOW. Odkrij svoj WOW tudi ti in ga pokaži. Heidi Klum je pripravljena. Si tudi ti?
Sodelujte v nagradni igri, kjer vam Prosub d.o.o. v sodelovanju z Lidl Slovenija podarja družinski piknik na barki in izlet po piranskem zalivu z ogledom nasada školjk.
Od četrtka smo izbrana piva znižali za 10 %.  Za vse, ki se dela lotijo temeljito, imamo bogato ponudbo orodja in pripomočkov za delo po super cenah. V četrtkovi ponudbi imamo tudi oblačila za moške.
Za prijetno spanje ponujamo pestro ponudbo odej, vzglavnikov, posteljnin, rjuh in pižam.
Ne spreglejte poletne razprodaje - od sobote je v Lidlu poletno znižanje različnih izdelkov.
Tomaž in Ema sta za vas pripravila nove recepte: karamelizirani piščančji prsni file »fish and chips«, angleški sir z brusnicami in šipkov sirup. Dober tek!
Od ponedeljka imamo v ponudbi odlične dobrote iz Velike Britanije in Irske.
Ženske bodite zapeljive in elegantne s perilom Esmara Lingerie. V tem tednu imamo v ponudbi tudi oblačila za sproščene hladnejše dni zanjo in zanj.

NOVO: Lidlov spletni katalog ima sedaj še več bogatih vsebin. Kliknite in si oglejte video!