Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Katalog Lidl - veljaven od 29. junija

Kliknite spletno verzijo za ogled:

Prenesite si katalog v PDF obliki (40,2 MB)

V najnovejši raziskavi Best Buy Award ste kupci potrdili, da imajo med trgovskimi blagovnimi znamkami izdelki Lidlovih blagovnih znamk najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.
Ljubitelji hišnih ljubljenčkov se boste razveselili 20 % nižjih cen na vse izdelke naše blagovne znamke Orlando in Coshida. Četrtek prinaša raznoliko ponudbo odličnih slovenskih vin*. Da boste lažje uživali na svojem vrtu, smo poskrbeli za orodje, s katerim bo vaš vrt še bolj zacvetel. Za popoln piknik imamo izbor pripomočkov, s katerimi bo vse lažje. Vam je vroče? Na plaži ali bazenu uživajte v novih kopalkah, oblačilih ali v vodi s kompletom za potapljanje in snorklanje.
Julija vas v Lidlovi čitalnici pričakuje širok izbor več kot 20 žepnih knjig. Upokojenci 30. junija kupujete 10 % ceneje.
Tomaž in Ema sta pripravila sočni pisani hamburger po ameriško s čevapčiči in karamelizirano čebulo v družbi zeliščnega krompirja in bučk. Ema pa je pripravila zapisek, kako je lahko burger še boljši.
Ponedeljek prinaša številne kulinarične specialitete in dobrote ameriških okusov. V kino prihaja animirana komična pustolovščina Jaz, baraba 3, v Lidlu poiščite posteljnino, pižamo, torbo, majico, hlače in druge izdelke z njihovimi motivi. Bi radi napravili doma red? Za vas imamo nekaj pripomočkov, s katerimi bo to lažje.
Za kolesarske izlete smo poskrbeli s kolesarskimi majicami, hlačami, rokavicami. Preverite velik izbor vseh izdelkov.

*Minister za zdravje opozarja: "Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!"

Katalog Lidl - veljaven od 22. junija

Kliknite spletno verzijo za ogled:

Prenesite si katalog v PDF obliki (31,4 MB)

V Lidlovi Sladoledoteki smo skupaj ustvarjali nov okus sladoleda. Zmagovalni, ki je prejel največ vaših glasov, je bela čokolada in toffee karamela, s prelivom iz mlečne čokolade in posipom iz karameliziranih lešnikov, ki se izvrstno dopolnjuje s slastnim kakavovim vafljem. Privoščite si sladoledno razvajanje!

V ponudbi imamo kreme za sončenje, da boste lahko poskrbeli za popolno zaščito pred soncem.

Četrtek prinaša velika pakiranja spodnjega perila v čudovitih pastelnih barvah. Poskrbeli smo tudi za najmlajše, saj mala oblačilca vedno še prehitro prerastejo, kajne? Polepšajte svojo kopalnico s številnimi drobnarijami, poskrbeli pa smo tudi za vašo kuhinjo: od kamnov za peko pic, panini žarom do kavnega mlinčka in aparata »espresso«. Mmmm, kako je zadišalo po sveže mleti kavi!

Tomaž in Ema sta pripravila hrustljave piščančje perutničke na grahovem pireju s praženimi oreščki. Zraven je Ema pripravila nov zanimiv zapisek o indijskih oreščkih.

Poskrbeli smo, da bo vaš poletni piknik popoln: od osvežilnih pijač, mesnin, žar omak in začimb.

Ponedeljek prinaša tudi novo kolekcijo lahnih poletnih oblačil za vso družino. Za na plažo ali uživanje na domačem vrtu pa smo poskrbeli z blazinami, visečimi mrežami, senčniki, otroškimi bazenčki in blazinami. Uživajte v poletju!

NOVO: Lidlov spletni katalog ima sedaj še več bogatih vsebin. Kliknite in si oglejte video!