Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Katalog Lidl - veljaven od 26. aprila

Kliknite spletno verzijo za ogled:

Prenesite si katalog v PDF obliki (16,8 MB)

Praznujte z nami in sodelujte v veliki nagradni igri, ki vam lahko prinese eno izmed 100.000 instantnih nagrad in številne druge lepe nagrade. Glavna nagrada je 10 let brezplačnih nakupov v Lidlu!
Postanite nepremagljivi in v najboljši formi s profesionalnimi tekaškimi oblačili Crivit Pro. Koži privoščite le najboljše: s prijetnim in mehkim spodnjim perilom za ženske in moške. Poskrbite za lepo zelenico in cvetoči vrt s pestro ponudbo vrtnih pripomočkov. S toplimi temperaturami je prišel tudi nadležen mrčes. Zaščitite se pred njim z vratnimi ali okenskimi zaščitami.
V petek, 28. aprila, upokojenci kupujejo 10 % ceneje. Poiščite kupon v Lidlovem letaku.
Tomaž in Ema sta pripravila puranji file s pinjolami na grahovem pireju z meto in španskim pistom. Ne, ni pesto, prav je pisto. To je lahka in zdrava omaka, ki jo zna skuhati prav vsak.
Zaljubi se v Iberski teden z izvrstnimi specialitetami Sol & Mar.
Da boste dame lepe in urejene, imamo v ponudbi aparat za odstranjevanje dlačic, komplet za manikiro in pedikuro ter UV-lučko za sušenje nohtov. V ponudbi so tudi nova športno-elegantna oblačila za moške s stilom. Za pomladna vrtna opravila pa smo poskrbeli s ponudbo priročnih orodij in kosilnic.
Maja vas v Lidlovi čitalnici pričakuje nov izbor knjig. Za slastne piknike pa smo poskrbeli s ponudbo več vrst žarov. Naj zadiši! Kolesarji boste navdušeni nad novo ponudbo profesionalnih oblačil, čelad, čevljev in rokavic Crivit Pro.

Katalog Lidl - veljaven od 20. aprila

Kliknite spletno verzijo za ogled:

Prenesite si katalog v PDF obliki (19,0 MB)

Praznujte z nami in sodelujte v veliki nagradni igri, ki vam lahko prinese eno izmed 100.000 instantnih nagrad in številne druge lepe nagrade. Glavna nagrada je 10 let brezplačnih nakupov v Lidlu! Lidlovih 10 let praznujemo tudi s popusti. Ta teden preverite okusne mlečne izdelke Lidlove blagovne znamke Pilos z 10 % popustom.
Obogatite in nadgradite svojo delavnico z novim orodjem. Pomlad je tu in nova ponudba za vrtičkarje. Preverite barvito ponudbo spomladanskih oblačil za otroke. Poskrbeli smo tudi za kampiranje - s šotori in številnimi v kampu vedno potrebnimi izdelki.
Tomaž in Ema sta za vas pripravila nasvete za vrhunske jedi z žara.
Od ponedeljka vas na naših policah čaka bogata ponudba izbranih izdelkov grške kuhinje. Pripravite se na kopalno sezono in si omislite nove ženske ali moške kopalke, brisačo za na plažo, natikače, otroški pončo ali otroške kopalke. Da na plaži ne bo dolgčas, ponujamo tudi blazine in igrače.
Za slastne piknike v naravi imamo v ponudbi še pripomočke za popoln piknik.

NOVO: Lidlov spletni katalog ima sedaj še več bogatih vsebin. Kliknite in si oglejte video!