Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina
Lidlova skrivna sestavina
Ajdove polpetke s krompirjevo porovo prikuho iz restavracije Rajh v Bakovcih

Ajdove polpetke s krompirjevo porovo prikuho iz restavracije Rajh v Bakovcih

Malo gostiln se lahko pohvali, da so v njih hkrati kar štiri generacije; ena takih je restavracija Rajh v Bakovcih.
Chilli con carne malo drugače iz Krčme Mexico v Lescah

Chilli con carne malo drugače iz Krčme Mexico v Lescah

Katero skrito sestavino iz Lidla bi človek nesel v mehiško restavracijo - za to pač ni potrebno imeti posebnega navdiha.
Lidlova skrivna sestavina - Krtina D'Ampezzo v Imenju

Špageti z lososom iz restavracije Krtina D'Ampezzo v Imenju

Iz Lidlove ponudbe italijanskega tedna sva z Deanom izbrala bio špagete in bio mocarelo ter se zapeljala do restavracije Krtina D'Ampezzo, kjer suče kuhalnico Roberto Monas.
Lidlov puranji file v restavraciji Topolino na Bledu

Puranji medaljoni iz restavracije Topolino z Bleda

Puranji file je Lidlova skrivna sestavina, ki sta ga Jože Splichal in Dean Dubokovič prinesla kuharskemu mojstru Zoranu Stančiču v restavracijo Topolino na Bled. Poglejte, kaj je Zoran pripravil iz fileja.
Porova pita iz gostilne Kunstelj iz Radovljice

Porova pita iz gostilne Kunstelj iz Radovljice

Maja Buden iz gostine Kunstelj je iz Lidlovih skritih sestavin bio jajc in bio moke, pripravila slastno porovo pito. Preberite, kaj sta zapisala in poslikala Jože Splichal in Dean Dubokovič.
Jože Splichal in Dean Dubokovič

Avtorja Jože Splichal in Dean Dubokovič

Jože Splichal, novinar in urednik ter Dean Dubokovič, fotograf, se za Lidl Slovenija kulinarično potepata in kuharjem postavljata izziv: iz Lidlove bogate zakladnice v kuhinjo prineseta skrivnostno sestavino, ki jo mora kuhar vključiti v jed, ki jo bo postregel. Preberite več o avtorjih.