Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Navdihuje nas sonce Slovenske Istre

Z veseljem vam sporočamo, da je Lidlova vinoteka od sedaj bogatejša za tri nova vina, ki vam bodo osvežila in navdihnila vroče poletne dni. Vina kleti Vinakoper izražajo njihovo plemenitost in zavezanost dediščini tisočletne tradicije. So sad izjemne danosti s soncem obsijane istrske zemlje in gričevja.

Tako boste v plemeniti cvetici, bogati strukturi in sadni aromi izbranih vin lahko začutili bližino morja, mineralnost zemlje ter živahnost sončne Istre.

Malvazija

Slamnato rumene, kristalne barve. Intenzivnega in prefinjenega vonja, v katerem nas očara zlasti sveže tropsko sadje, agrumi, limeta in cvetje akacije.

Svežega, mineralnega in obstojnega okusa. Malvazija je idealna za osvežitev v vročih poletnih dneh in kot spremljava predjedem z ribami in morskimi sadeži.

Refošk

Značilne škrlatno rdeče, bistre barve in gostote. Z intenzivnimi, finimi vonjavami po robidnicah, malinah, borovnicah in prijetnim zaključkom vonja po senu.

Svežega, polnega, dokaj taničnega in mehkega okusa. Poskusite ga ob svinjski ribici na žaru ali ob kakem drugem rdečem mesu, ne bo vam žal.

Merlot

Rubinaste, bistre barve in dokaj goste konsistence. S finimi vonjavami po zrelih robidnicah in črnem ribezu, zazna se tudi aroma borovničeve in višnjeve marmelade, ki so lepo oplemenitene z lesnimi vonjavami.

Mehkega, uravnoteženega in obstojnega okusa. Primerna spremljava jedem s svinjino, rdečim mesom ali kako enolončnico.

Odličen izbor vin v Lidlovi vinoteki!

Lidlova vinoteka

V Lidlovih vinotekah ponujamo zanimiv izbor slovenskih in tujih vin, ki bodo navdušila tudi najbolj zahtevne. Odlično kakovost zagotavljamo s skrbno izbiro vin domačih in tujih pridelovalcev. Vina Lidlove blagovne znamke Cimarosa, ki prinaša vina iz dežel onkraj oceana, v tuji strokovni literaturi redno dosegajo najvišja mesta na slepih pokušinah kupljenih naključnih vzorcev. Uživajte v kozarcu žlahtnega okusa! 

Minister za zdravje opozarja: "Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!"