Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Lidlova Lojtr'ca domačih - Kava Escobar

> Kliknite in si oglejte še več video vsebin o Lidlovi lojtr'ci domačih <

Lojtr'ca domačih PonudbaKliknite! Kliknite!

Dan za pokušino z lojtrnika

Lidlova lojtr'ca domačih

Lidlova lojtr'ca domačih

24. 11. 2016

Zaključil se je razpis Lidlova lojtr'ca domačih

Domači podjetniki presenetili z visoko kakovostjo in kreativnostjo

Komenda, 24. Novembra - Lidlova Lojtr'ca domačih, razpis za male podjetnike, obrtnike in proizvajalce butičnih slovenskih izdelkov, je presegel vsa pričakovanja. Za potencialnega novega Lidlovega  dobavitelja se je prijavilo skoraj 300 pridelovalcev in predelovalcev s skoraj 500 različnimi izdelki. Strokovna komisija je v dneh od zaključka razpisa (11.11.2016) pregledala in preizkusila vse prijave ter v ožji krog uvrstila tiste, ki so najbolj presenetile in se bodo že spomladi lahko predstavile kupcem Lidla Slovenija.

12. 11. 2016

Čas za prijavo vaših izdelkov se je zaključil. Vsem se iskreno zahvaljujemo, da ste si vzeli čas in nam predstavili vašo ponudbo.

NASLEDNJI KORAKI

23. novembra 2016 se bo zbrala komisija in preizkusila vse prejete izdelke. Mogoče bo pomagalo, če boste ta dan stiskali pesti ;).
Če nas bodo vaši izdelki prepričali, da skupaj lahko stopimo stopnico višje, vam bomo v dneh po 23. novembru poslali elektronsko sporočilo na naslov, ki ga boste navedli ob prijavi.
Spomladi 2017 vas bodo v naših trgovinah čakali prvi izdelki z Lidlove Lojtr'ce domačih.

***********

10. 10. 2016

Ste mali podjetnik z navdihom, ki ustvarja lokalne kulinarične specialitete in druge butične izdelke s pridihom domačnosti? Ste na svoje izdelke tako ponosni, da bi jih želeli ponuditi vsej Sloveniji? Potem vam ponujamo  priložnost, da stopite stopničko višje. S platformo Lidlova lojtr’ca domačih podpiramo male slovenske podjetnike z registrirano dejavnostjo in z njihovo pomočjo širimo ponudbo kakovostnih slovenskih butičnih izdelkov v vseh Lidlovih trgovinah.

Za kaj gre?

V Sloveniji je veliko malih podjetnikov in obrtnikov, ki izdelujejo edinstvene butične izdelke in pripravljajo fantastične kulinarične specialitete s slovenskim pridihom, vendar jih večinoma najdemo le na lokalnih tržnicah in sejmih. Mi cenimo vaša prizadevanja za ohranjanje in razvijanje pristnih slovenskih izdelkov in vam z  Lidlovo lojtr’co domačih ponujamo priložnost, da z našo pomočjo stopite stopničko višje in dejansko postavite svoje izdelke na naše prodajne police širom po Sloveniji.

Kaj imate vi od tega?

Z Lidlovo lojtr’co domačih vam želimo omogočiti, da razširite svoj posel na čim bolj preprost način, brez velikih naporov. Vi boste naše police obogatili z vašimi izdelki, mi pa bomo v zameno poskrbeli za njihovo prepoznavnost. In to z največjim ponosom.

Zakaj to počnemo?

Zavedamo se, da veleprodaja predstavlja velik izziv za majhna podjetja. Ker pa smo prepričani, da so ravno vaši butični izdelki tisti, ki bodo še posebej doprinesli k raznolikosti slovenske ponudbe v Lidlovih trgovinah, vam želimo pri tem izzivu pomagati. Povrhu tega so kakovost, svežina in slovenski izvor, vrednote za katerimi stojimo z vsem srcem in so nam že od nekdaj bile v navdih.

Kako se lahko prijavite?

Prijavni obrazec najdete na spletni strani www.lojtrcadomacih.si. Prosimo vas, da ga natisnete in nam ga izpolnjenega, skupaj z 10-imi vzorci vašega izdelka, pošljete po pošti ali pa ga osebno dostavite vsak delavnik med 8. in 16. uro na naš naslov: Lidl Slovenija, Pod lipami 1, 1218 Komenda, s pripisom “Za razpis Lojtr’ca domačih”.
Razpis traja od 10.10. do 11.11. 2016. Hlajene izdelke sprejemamo od 7.11. do 11.11. 2016.

Brez skrbi!

Prvi korak je najtežji. A ne skrbite, z vsemi podrobnostmi glede logistike, deklaracije ali certificiranja vašega izdelka se vam trenutno ni treba ukvarjati. Te zadeve bomo reševali v naslednjih korakih in zagotavljamo vam, da vam bomo pri vseh postopkih vedno stali ob strani.

Veselimo se vaših prijav!