Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

8. oddaja Misija: najboljši nakup - cenovna konkurenčnost izdelkov

8. oddaja Misija: najboljši nakup - cenovna konkurenčnost izdelkov

Raziskovalci se podajajo na inšpekcijo trgovskih polic. Tokrat se bo pod drobnogledom znašla cenovna konkurenčnost izdelkov. Oddajo je bila na sporedu v nedeljo, 15. maja 2016, ob 18.50 uri na Pop TV.

Kliknite in si oglejte video posnetek oddaje:

7. oddaja Misija: najboljši nakup - kakovost izdelkov

7. oddaja Misija: najboljši nakup - kakovost izdelkov

V sedmi epizodi oddaje Misija: najboljši nakup smo skupaj z raziskovalci vzeli pod drobnogled kakovost izdelkov. Oddaja je bila na sporedu v nedeljo, 8. maja ob 18.50 na POP TV.

Raziskovalki sta skupaj s Tomažem kavčič raziskali, kakšno je kakovostno meso in kako se skuha prav posebna juha in pripravi zanimiva sladica. Poglejte:

6. oddaja Misija: najboljši nakup - enostavnost procesov

Misija najboljši nakup: enostavnost procesov

Raziskovalci bodo pod drobnogled vzeli enostavnost delovnih procesov. Oddajo si oglejte v nedeljo, 1. maja 2016, ob 18.50 uri na Pop TV. Kliknite in si oglejte oddajo:

5. oddaja Misija: najboljši nakup - odnosi do zaposlenih pod drobnogledom

Misija najboljši nakup - odnos do zaposlenih

Tokrat so se pod drobnogledom znašli odnos do zaposlnih in delovne razmere v Lidlovih trgovinah. Oddaja je bila na sporedu v nedeljo, 24. aprila 2016, ob 18.50 uri na Pop TV.
Oglejte si posnetek:

4. oddaja Misija: najboljši nakup - slovenski dobavitelji pod drobnogledom

Misija: najboljši nakup - odnosi s slovenskimi dobavitelji

V četrti epizodi oddaje Misija: najboljši nakup smo skupaj z raziskovalci vzeli pod drobnogled odnose s slovenskimi dobavitelji. Oddaja je bila na sporedu v nedeljo, 17. aprila ob 18.50 na POP TV.

3. oddaja Misija: najboljši nakup - preverjanje kakovosti in svežine v pekarni

V tretji epizodi oddaje Misija: najboljši nakup je bilo govora o preverjanju kakovosti Lidlovega kruha. Oddaja je bila na sporedu v nedeljo, 10. aprila ob 18.50 na POP TV. Slovenci v letu dni povprečno pojemo okrog 65 kilogramov kruha. Zato so se v tretji epizodi oddaje Misija najboljši nakup naši raziskovalci podali v Lidlovo pekarno. Preverite, kaj so ugotovili.

Poglejte video:

3. oddaja Misija: najboljši nakup - preverjanje kakovosti in svežine pekarne

2. oddaja Misija: najboljši nakup - preverjanje kakovosti in svežine sadja in zelenjave

V drugi epizodi oddaje Misija: najboljši nakup je bilo govora o preverjanju kakovosti in svežine sadja in zelenjave. Oddaja je bila na sporedu v nedeljo, 3. aprila ob 18.50 na POP TV. Ali veste, da je glavnata solata pri nas v manj kot 24 urah? Za svežino sadja in zelenjave pa skrbijo naše prodajalke in prodajalci, ki izdelke skrbno pregledajo vsako uro.

Poglejte video:

Članek o oddaji si lahko preberete tudi na spletnem portalu 24ur, kliknite tukaj.

Svežina sadja in zelenjave na Lidlovi tržnici

1. oddaja Misija: najboljši nakup - preverjanje kakovosti in svežine mesa in mesnih izdelkov

V prvi epizodi oddaje Misija: najboljši nakup je bilo govora o vedno aktualni in izredno zanimivi temi: preverjanju kakovosti in svežine mesnih izdelkov. Oddaja je bila na sporedu v nedeljo, 27. marca ob 18.50 na POP TV.

Naši raziskovalci so se prvič odpravili na teren. Po raziskavah sodeč Slovenci letno pojemo okrog 90 kilogramov mesa, večino ga kupimo v trgovini ali mesnici. Vendar, kako vedeti, da so mesni izdelki, ki se znajdejo na trgovskih policah resnično sveži in kakovostni? Poglejte si oddajo in ne zamudite novega dela, ki bo na sporedu vsako nedeljo do sredine maja.

Poglejte video:

Kliknite TUKAJ in si na strani 24ur.com poglejte video s prvo oddajo, kjer so raziskovalci raziskovali, kako v Lidlu skrbimo za svežino mesnih izdelkov ter preverjamo kakovost.

**********

Vemo, da vam svežina izdelkov pomeni veliko. Svoji  družini in sebi želite ponuditi najboljše in najbolj sveže izdelke. Zato smo se v Lidlu Slovenija zavezali, da z optimizirano logistično verigo zagotavljamo, da raznoliki izdelki v najkrajšem času prispejo na Lidlove police.

Ste vedeli, da je glavnata solata pri nas v manj kot 24 urah? Ali da se izdelki za Lidlovo mesnico naročajo vsak dan sproti? V Lidlovi pekarni pa vas s svojo hrustljavo skorjico in odličnim okusom zapeljejo dnevno sveže pečen kruh in pekovski izdelki! Za svežino v trgovini dodatno skrbijo naše prodajalke in prodajalci, ki kakovost sadja in zelenjave preverjajo vsako uro, z dovršenim urnikom peke pa poskrbijo, da vas v naši pekarni večkrat na dan pričaka sveže pečen, topel kruh.

In to nam je všeč.

Kliknite in preberite več o oddaji Misija: najboljši nakup na Pop TV tukaj.

Misija najboljši nakup

Misija najboljši nakup

 

Kliknite in poglejte video vabilo za ogled oddaje Misija najboljši nakup