Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina
Naš navdih ste vi

Naš navdih ste vi

Začne se z veseljem do življenja. Do vsega, kar je dobrega, in vsega, kar nas navdušuje. Navdih je tisto, kar nas premika naprej. Pomembni ste nam in soustvarjate našo zgodbo o uspehu, zato vam želimo pokazati, zakaj počnemo, kar počnemo. Z vami rastemo in postajamo boljši. To je tisti pravi navdih. Naš navdih ste vi.
Navdih kakovost

Navdihuje nas kakovost

Začne se z željo. Z željo, da sebi in svoji družini damo najboljše. Zato nam veliko pomeni, da slovensko kakovost dobite tudi po ugodni ceni. Z nakupovanjem v Lidlu veste, kaj kupujete in veste kaj dobite: preverjeno kakovost, za katero jamčimo doživljenjsko.
Mi smo Lidl Slovenija

Mi smo Lidl Slovenija

Smo slovensko podjetje in slovenski delodajalec. Združujejo nas skupne vrednote - uspešnost, dinamičnost, poštenost, skrbnost in povezanost.
Navdihuje nas svežina

Navdihuje nas svežina

Vemo, da vam svežina izdelkov pomeni veliko. Svoji  družini in sebi želite ponuditi najboljše in najbolj sveže izdelke. Zato smo se v Lidlu Slovenija zavezali, da z optimizirano logistično verigo zagotavljamo, da raznoliki izdelki v najkrajšem času prispejo na Lidlove police. Ste vedeli, da je glavnata solata pri nas v manj kot 24 urah? Ali da se izdelki za Lidlovo mesnico naročajo vsak dan sproti? V Lidlovi pekarni pa vas s svojo hrustljavo skorjico in odličnim okusom zapeljejo dnevno sveže pečen kruh in pekovski izdelki!
Navdihuje nas slovensko

Navdihuje nas slovensko

Zavedamo se, da kupci cenite in radi posežete po izdelkih slovenskih proizvajalcev. Obenem verjamemo, da je slovenska kakovost lahko dosegljiva po ugodni ceni. Zato skupaj s slovenskimi partnerji ustvarjamo najboljšo ponudbo in boljši svet za vse.

Našo ponudbo bogatijo izdelki več kot 70 slovenskih dobaviteljev.

Navdihujejo nas enostavne stvari

Navdihuje nas enostavnost

Cenimo vaš čas. Zato je nakupovanje v naših trgovinah enostavno. Vaša nakupovalna izkušnja pri nas je prijetna in obenem hitra od začetka do konca. Tako vam ostane več časa, da uživate v stvareh, ki vas navdihujejo in osrečujejo.

Navdihujejo nas ugodni nakupi

Navdihujejo nas ugodni nakupi

Vaše zadovoljstvo nam je izredno pomembno. Zato vseskozi delujemo v skladu z našo zavezo – oblikovati ponudbo z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno na trgu. Z nakupom pri nas prihranite – vsak dan.
Poseben popust za upokojence - 10% na vse nakupe.

Upokojenci kupujete 10 % ceneje

Popust velja tudi na izdelke v akciji! Poiščite svoj kupon v aktualnem Lidlovem katalogu.
Kaj je v navdih našim kupcem?

Kaj je v navdih našim kupcem?

Preberite, kakšne čudovite navdihe delijo z nami naši kupci.