Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Lidlov slovar izrazov

Akcija

Lidlovi akcijski temini označeni z "Akcija", imenovani Lidlova tedenska akcija, Sveže za začetek tedna, Super vikend ter Znižanje na blagovno skupino (kot npr. -30% na sveže ribe) nakazujejo izdelke, ki so v akcijski ponudbi ter imajo v času trajanja akcije znižano ceno ali je izdelek na voljo samo za kratek čas.

V trgovinah bodite pozorni na plakate z oznako "Akcija".

Priporočamo

 V rubriki Priporočamo so izdelki, ki imajo za obdobje enega meseca znižano ceno (-10%). Vsak mesec so na voljo novi izdelki.

Trajno znižano

Oznako Trajno znižano imajo izdelki za dnevno potrošnjo v gospodinjstvu, katerim zagotavljamo trajno nizko ceno tri mesece od uvedbe za posamezni izdelek.

V trgovinah bodite pozorni na plakate z oznako " Trajno znižano".

Za kratek čas

Oznako “Za kratek čas” imajo izdelki, ki so v ponudbi po posebej ugodnih cenah od začetka veljavnosti ponudbe do razprodaje zalog.

V trgovinah bodite pozorni na plakate z oznako "Za kratek čas".

Ceneje

Z oznako "Ceneje" označujemo izdelke uveljavljenih blagovnih znamk, katere ponujamo po še posebej ugodnih cenah najmanj en teden od datuma začetka veljavnosti ponudbe. V trgovinah bodite pozorni na plakate z oznako "Ceneje".

Novost

Z oznako “Novost” so označeni izdelki, ki jih posebej za vas na novo vključujemo v našo redno ponudbo. V trgovinah bodite pozorni na plakate z oznako "Novost".

Lidlova tržnica

Na Lidlovi tržnici vas vsak dan čaka dnevno sveža ponudba sadja in zelenjave po izjemnih cenah. Še posebej bodite pozorni na ponedeljkovo, četrtkovo in viked super ponudbo sadja in zelenjave po še posebej ugodnih cenah.

Lidlova pekarna

Kruh in pekovski izdelki nas spremljajo skozi cel dan, zato je pomembno, da se na naši mizi znajde le najboljše. Tega se zavedamo tudi v Lidlu Slovenija, zato vam v Lidlovi pekarni vsak dan nudimo več kot trideset vrst prvovrstnega svežega kruha in pekovskega peciva. Dobrote iz Lidlove pekarne pečemo sproti, tako da vam lahko od jutra do večera ponudimo omamno dišeč svež kruh. Ko naši sodelavci in sodelavke spečejo pekovske dobrote, po sveže pečenem kruhu zadiši cela trgovina! Hitro se vam lahko pripeti, da se v nakupovalnem vozičku znajdejo še hrustljave štručke, ki niso bile na nakupovalnem seznamu.

Kakovost je na prvem mestu

Vse dobrote iz Lidlove pekarne ustrezajo našim strogim zahtevam in standardom na področju zagotavljanja varnosti in kakovosti. Začne se z izborom najboljših dobaviteljev in prvovrstnih sestavin, nadaljuje pa s stalnim nadzorom – vse izdelke večkrat letno testiramo v priznanih neodvisnih inštitutih.

Naš navdih ste vi!

Ker se okus in navade nenehno spreminjajo, našo ponudbo stalno dopolnjujemo in nadgrajujemo, pri tem pa v veliki meri upoštevamo želje in predloge naših kupcev. Tako smo pred nekaj meseci v stalno ponudbo vključili tudi pirin kruh, ki je plod sodelovanja s slovenskim proizvajalcem.

Zlata priznanja za odlično kakovost

V letošnjem letu smo prejeli devet »Zlatih priznanj za odlične pekovske izdelke 2016«, ki jih podeljuje Sekcija za pekarstvo pri  Gospodarski zbornici Slovenije. Nagrajenci so: italijanski kruh, koruzni kruh, Martinov kruh, ajdov kruh z orehi, žemlja, pizza štručka, stoletna štručka, krof z mareličnim polnilom in orehova potička. Vsi nagrajeni izdelki so proizvedeni v Sloveniji.

Kupci ste naši pekarni podelili naziv »BestBuy Award 2015/2016« za najboljše razmerje med ceno in kakovostjo za sveže pekovske izdelke.

Lidlova cvetličarna

Vsak dan imamo v ponudbi sveže rezano cvetje, da z njim polepšate dom. Ponujamo tudi lončnice, semena in čebulnice za dom in vrt, vse sezonsko in po izjemnih Lidlovih cenah.

Najugodnejši nakup v Sloveniji

V Lidlu se zavedamo, da danes več ne zadostuje, da vam ponudimo zgolj kakovostne izdelke po ugodnih cenah, saj je ritem današnjega življenja vse hitrejši in čas postaja vse bolj dragocena vrednota.

Naša zaveza je tako, poleg stremenja k najvišjim standardom kakovosti izdelkov tudi zagotavljanje najugodnejšega nakupa, ki ni pogojen zgolj s ceno izdelkov, temveč tudi s samo hitrostjo opravljenega nakupa, kratkimi čakalnimi vrstami na blagajni, lahko dostopnimi in prostornimi parkirnimi mesti ter hitro odzivnim prodajnim osebjem, ki je skladno z našim standardom hitrega nakupa obvezano pri vsakem četrtem kupcu v čakalni vrsti odpreti novo blagajno. Našim kupcem nudimo tudi Lidlovo doživljenjsko jamstvo na vse prehrambene in neprehrambne izdelke lastnih blagovnih znamk, izjemo predstavljajo le izdelki s časovno omejeno garancijo proizvajalca pri katerih vam z veseljem pomagamo pri uveljavljanju vaših potrošniških pravic.

Poleg prodajnega osebja je v primeru pohval, pritožb ali reklamacij od ponedeljka do petka od 8.00 do 18.00 ure in v soboto od 8.00 do 13.00 ure na voljo tudi brezplačna številka klicnega centra za pomoč kupcem 08/0 70 60, njegovi sodelavci pa v primeru povečanega povpraševanja neprehrambnih izdelkov skušajo poskrbeti tudi za dobavo le-teh. Vse omenjene zaveze tako predstavljajo sinonim za najugodnejše nakupe v Lidlu.