Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Kuharska knjiga TOMAŽ

Pri Lidlu Slovenija smo že od nekdaj imeli prav poseben odnos do kuhanja. Za nas je kuhanje mnogo več kot le združevanje raznoraznih sestavin v eno jed. Kuhanje je energija, veselje, strast in ljubezen, ki jih delimo z ljudmi, ki jih cenimo. Je užitek, svoboda in druženje v enem.

Temu odnosu smo želeli dati poseben pečat, zato smo v sodelovanju z našim kuharskim mojstrom Tomažem Kavčičem ustvarili zakladnico posebnih kuharskih navdihov. Takih navdihov, ki vam bodo podali inspiracijo vsakič, ko se boste spraševali, kaj danes skuhati. Hkrati pa tudi navdihov, ki bodo spodbujali vašo ljubezen do kuhanja, uživanja v kuhinji in deljenja svojih kuharskih mojstrovin s svojimi domačimi, prijatelji, znanci …

Kuharska knjiga je zasnovana skozi 20 osnovnih sestavin. Vsaka sestavina pripoveduje svojo zgodbo in predstavlja svoje razpone navdiha, ki se sestavijo v 92 receptih. Vsak recept je edinstvena zgodba, vendar postavljena vam v navdih, zato jo lahko tudi po svoje doživite, razvijete in uskladite. Tomaž je za vsako osnovno sestavino izbral tako bolj zahtevne kot povsem preproste recepte ter s tem ponudil kuhalnico tudi tistim, ki jim domača kuha ne leži preveč.

Če ste med tistimi, ki se večkrat znajdete pred hladilnikom brez prave ideje, kaj danes skuhati, bo Tomaževa knjiga za vas pravi navdih. In rešitev hkrati.

Ko smo se odločili za izdajo Tomaževe nove knjige, smo v prvi vrsti imeli v mislih vas – naše kupce. Vi ste tisti, ki nam dajete navdih, da ustvarjamo presežke. Vi ste tisti, zaradi katerih obstajamo in zaradi katerih smo lahko to, kar smo.

Zato je ta knjiga namenjena izključno VAM, dragi kupci.

*Ob posameznem nakupu lahko prejmete največ 5 kuponov.

Akcija traja od 17. 11. 2016 do 17. 12. 2016 oz. do razdelitve zalog. *** Obveščamo vas, da akcijo podaljšujemo do vključno 24. 12. 2016.

Kuponi bodo vnočljivi do 15. 1. 2017 oz. do razdelitve zaloge knjig.

Vabimo vas, da si ogledate video, kjer smo prelistali knjigo:

Poglejte nekaj slastnih receptov za pokušino

Zloženka iz jajčevcev Pečen krompir z lososom Pečena jabolka z lešnikovim krokantom Ceviche z brancinom