Lidl Slovenija, preprosto več za vas
Osnovna vsebina

Ustvarimo boljši svet

Ustvarimo boljši svet

Skupaj lahko spremenimo svet. Včasih že z majhnimi koraki.

Vsako podjetje deluje in sobiva z ljudmi in okoljem, na katere vpliva na različne načine in soustvarja kakovost življenja v lokalnem in širšem okolju. Vsako naše dejanje ima posledice. Kakšne pa so te posledice, o tem odločamo sami. V Lidlu želimo ustvarjati boljši svet in k temu s pozitivnim zgledom spodbujati tudi naše zaposlene, poslovne partnerje, kupce in širšo družbo. Sami težko dosegamo velike cilje, skupaj pa lahko dosežemo nemogoče. 

Zavedamo se, da se vse začne doma. Ker velja, da je najprej treba pomesti pred lastnim pragom, tudi v podjetju Lidl stopamo po korakih k boljšemu svetu najprej z našimi sodelavkami in sodelavci. V Sloveniji nas je že več kot 1.100, zato trdno verjamemo, da naš trud ne bo ostal neopažen. Skupaj na pot vabimo tudi naše poslovne partnerje in kupce, saj je naš uspeh odvisen od vaše naklonjenosti in zaupanja.

Pridružite se nam na poti v boljši svet! Vaše predloge, ideje in želje, povezane s prizadevanji za izboljšanje kakovosti našega sobivanja na tem majhnem, a brez dvoma najlepšem koščku sveta, nam lahko posredujete na elektronski naslov boljsisvet@lidl.si. Razveselili se bomo tudi vaših, čisto osebnih zgodb, ki so vam ali nekomu drugemu polepšale življenje.

Vaš Lidl Slovenija