Lidl 15 let
Lidl 15 let

ZAUPANJE RASTE Z NAVDIHOM. ŽE 15 LET.

Če po svetu hodimo z odprtimi očmi in verjamemo v boljši svet, so nam tudi začetki lahko v navdih. Z vsakim dobrim dejanjem, pozornostjo ali lepo gesto namreč raste zaupanje. Z vsako še tako majhno idejo, ki nas zbližuje. Zato v Lidlu Slovenija verjamemo, da so najmočnejše vezi tiste, ki jih pletemo z navdihom. In prav navdih nas povezuje že 15 let.  

15 let

NAŠE VREDNOTE

Pomembno nam je, da nas pri delu spremljajo naše vrednote. Zadali smo si cilj, da izberemo takšne, ki resnično odražajo našo kulturo, skupne cilje in so hkrati povezane z našo identiteto. Ponosni smo, da vrednote uspešnost, dinamičnost, poštenost, skrbnost in povezanost dejansko živimo.

Hero_15_let
e60a14

RASTEMO SKUPAJ

V 15 letih smo doživeli veliko preobrazbo, zaznamovano predvsem z rastjo, zavzetostjo zaposlenih in zvestobo kupcev. Danes se lahko pohvalimo z izjemnimi rezultati. Smo prejemniki certifikata Top Employer Slovenija in Top Employer Europe 2022, z različnimi aktivnostmi, programi in stimulativnim plačilom pa skrbimo za svoje zaposlene.

15 let Lidl

PRIDELANO KOT DOMA. SVEŽE KOT V LIDLU.

S ponosom podpiramo tiste, ki skupaj z nami skrbijo, da sta svežina in kakovost vedno tukaj za vas. Blagovna znamka Naše nam paše je dokaz pestre ponudbe slovenskih izdelkov. To dokazujejo tudi številna priznanja in nagrade, ki jih prejemamo za svoje izdelke. Posebno pozornost in umestitev na naše police namenjamo tudi številnim domačim dobaviteljem v sklopu Lidlove lojtr'ce, saj mislimo globalno, a čutimo lokalno in vedno stremimo k najboljšemu razmerju med kakovostjo in ceno.

Hero_15_let
Lidl 15 let

USTVARJAMO BOLJŠI SVET

Smo dolgoletni ponosni sponzor Slovenskega paralimpijskega komiteja (Zveza ŠIS-SPK). Prav tako s številnimi organizacijami širom Slovenije pletemo uspešne in navdihujoče zgodbe. S spodbujanjem vključevanja na vseh ravneh krožnega gospodarstva postavljamo trdne temelje za prijaznejši odnos do okolja in za zavedanje o pomenu višje kakovosti sobivanja in medsebojnega sodelovanja. S pozitivnim zgledom želimo vplivati na celotno družbo, saj smo skupaj najmočnejši. Korak za korakom skupaj pletemo vezi in ustvarjamo boljši svet.

Lidl Slovenija
Po celotni Sloveniji imamo 63 trgovin.
Lidl Slovenija
V našem podjetju je več kot 1800 zaposlenih.
Lidl Slovenija
Lidl je na slovenskih tleh prisoten od leta 2007.
Lidl Slovenija
V naši ponudbi je več kot 2300 izdelkov lastnih in uveljavljenih blagovnih znamk.
Lidl 15 let