Preprosto Lidl

NAŠA ODGOVORNOST

V tretjem in zadnjem delu dokumentarne serije Preprosto Lidl, ki je nastala ob naši 15. obletnici, se bomo na poti do boljšega sveta sprehodili po zakulisju trajnostnih ter družbeno odgovornih aktivnosti v Lidlu Slovenija. Spoznali bomo posameznice in posameznike, ki skupaj z vami zavzeto ustvarjajo svet, ki je skrben do ljudi ter okolja. V njem šteje vsaka odgovorna zaveza. Vsako dobro dejanje. Zato se odpravite po poti do boljšega sveta, na kateri vas bo s svojim nezamenljivim glasom spremljal legendarni Jurij Souček.

Preprosto Lidl

NAŠI DOBAVITELJI

V drugem delu dokumentarne serije Preprosto Lidl, ki vas bo ob naši 15. obletnici s tremi navdihujočimi zgodbami popeljala v zakulisje Lidla Slovenija, vam predstavljamo naše dobavitelje. Tiste, ki skrbijo, da so na naših policah izdelki, ki jih imate radi. Od manjših do največjih. Odlikuje jih zavezanost h kakovosti, k svežini in lokalnemu poreklu. Zato si oglejte novo zgodbo o vezeh, zaupanju ter navdihu. Zgodbo, zaradi katere Lidlu zaupate že 15 let.

Preprosto Lidl

NAŠA EKIPA

Predstavljamo vam prvi del dokumentarne serije Preprosto Lidl, ki vas bo ob naši 15. obletnici s tremi navdihujočimi zgodbami popeljala v zakulisje Lidla Slovenija. V prvem delu lahko tako pobliže spoznate našo ekipo, saj je prav njena predanost zaslužna, da je Lidl danes ne samo eden največjih trgovcev, temveč tudi eden najboljših delodajalcev pri nas. Zato si oglejte zgodbo o vezeh, zaupanju in navdihu, v kateri glavnih junakov ter junakinj ne manjka.

Če želite postati del ekipe, ki raste in navdihuje, si oglejte trenutno prosta delovna mesta.

Lidl 15 let
Giphy knjižnjica

GIPHY KNJIŽNJICA

Skočite v našo Giphy knjižnjico in najdite pravi gif ali sticker, ki pooseblja vaše občutke. Zagotavljamo, da je z njimi pogovor s prijatelji ali sodelavci še bolj zabaven.  V aplikacijah pa gife in stickerje najdete tako, da v iskalniku s ključnimi besedami napišete na primer: #lidl15let #lidlslovenija #mismolidlslovenija #poletjejezakon #korakizatačke

Mediji o nas

MEDIJI O NAS

Ponosni in veseli smo, da naše delo ne ostaja neopaženo in da so naši dosežki preko objav v medijih, postali prepoznavni tudi širši javnosti.