LIDL JE URADNI PARTNER SVEŽINE UCI SVETOVNEGA PRVENSTVA V KOLESARSTVU 2023


Avgusta letos bo Škotska gostila prvo svetovno prvenstvo v vseh kolesarskih športih. Tako bo kar 13 tekem svetovnega prvenstva prvič potekalo na eni veliki prireditvi. Lidl je postal uradni partner svežine svetovnega prvenstva v kolesarstvu 2023, ki ga organizira Mednarodna kolesarska zveza (UCI).


UCI svetovno prvenstvo v kolesarstvu bo potekalo v Glasgowu in po vsej Škotski med 3. in 13. avgustom. To bo eden največjih kolesarskih dogodkov v zgodovini, saj bo prvič združenih kar 13 obstoječih svetovnih prvenstev UCI v sklopu ene velike prireditve.

V tem kontekstu sta tudi UCI svetovno prvenstvo v kolesarstvu in Lidl, eden vodilnih trgovcev z živili v Evropi, sklenila partnerstvo. Lidl bo kot uradni partner svežine podprl vseh 13 tekem svetovnega prvenstva na prireditvi, ki poudarja pomen gibanja in ozaveščenega prehranjevanja za bolj zdrav način življenja. Lidl kot trgovec svojim kupcem omogoča odgovorno nakupno odločanje in dostop do svežih, bolj zdravih in trajnostnih živil najboljše kakovosti po najboljši ceni. Zaradi tega je Lidl zanesljiv partner svojim kupcem pri vsakodnevnih nakupih.