Čarobni svet

  

Odkrijte čarobni svet Wizarding World

magicni svet - crobna skodelica

 

Zberite 6 Lidl nalepk in si zagotovite svojo skodelico po promocijski ceni. Izbirate lahko med štirimi resnično čarobnimi motivi, ki se svetijo v temi ali pa reagirajo na toploto.

 

Za vsakih 15 nakupna blagajni prejmete 1 Lidl nalepko. Ponudba velja do razdelitve zalog. 

Magični svet - čarobna skodelica

 

 

 

Odžejajte se kot Harry, Ron in Hermiona v Veliki dvorani Bradavičarke.

Magični svet - album

 

 

 

Preizkusite svoj talent za čarovnijo s čarobno namizno igro, ki jo skupaj z edinstvenim zbirateljskim albumom prav tako najdete v naši ponudbi.

Zberite vseh 25 figuric!
Čarobni svet

  

Potrebujete nov kuponček za Lidl nalepke?

Čarobni svet

 

Zberite 6 nalepk in jih nalepite na označena polja. Z napolnjenim kuponom se odpravite v trgovino Lidl in izberite svojo čarobno skodelico. Kupon za skodelico unovčite pri blagajni z doplačilom 4,49 € za kos.

 

 

  

  

Ekskluzivno v vseh Lidlovih poslovalnicah v Sloveniji do razdelitve zalog.

Za vsakih 15 € nakupa prejmete Lidl nalepko (tobak, tobačni izdelki in vrednostne kartice se ne upoštevajo v skupni znesek za pridobitev brezplačnih paketkov). Z zbranimi 6 Lidl nalepkami pa je možen nakup čarobne skodelice.

OBVESTILO: Na žalost se je razdelila vsa zaloga brezplačnih paketkov s figuricami. 

Na voljo pa so tudi zbirateljski album z namizno igro za 3,49 € in čarobne skodelice (obstajajo 4 različni motivi: 2 se svetita v temi in 2 imata toplotni učinek) za 4,49 €. Nakup skodelice je možen le s 6 Lidl nalepkami

Obstajajo 4 različni motivi skodelic - 2 motiva se svetita v temi in 2 imata toplotni učinek (barva reagira na toploto).

Čarobno skodelico se lahko kupi v primeru izpolnjenega kupončka za zbiranje nalepk (zbranih 6 Lidl nalepk) in doplačilom 4,49 €.

Lidl nalepko za nakup skodelic prejmete na blagajni za vsakih 15 € nakupa v naših trgovinah. 

Kartonček za zbiranje Lidl nalepk je na voljo na vseh blagajnah in na tej spletni strani (poiščite: ''Natisnite si kuponček'').

Video Čarobni svet

Ponudba velja od 16. 8. do 24. 9. 2022 oz. do razdelitve zalog. Prodajni izdelki (zbirateljski album z namizno igro in čarobne skodelice) so lahko zaradi velikega povpraševanja in omejenih količin razprodani že v prvih dneh ponudbe. Vse cene so v EUR s pripadajočim DDV. Za vsakih 15 € vrednosti nakupa prejmete brezplačni paket – figurico in nalepko. Pri številu podarjenih paketov se upošteva končni znesek na Lidlovem računu. Tobak, tobačni izdelki in vrednostne kartice se ne vštevajo v znesek. Prodajni izdelki (zbirateljski album z namizno igro in čarobne skodelice) se ne vštevajo v končni znesek za pridobitev super bonus popusta.  Barva in oblika izdelkov se lahko razlikuje od oglaševane, saj so slike zgolj simbolične. Opozorilo: vsebuje majhne dele, ki se lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Nevarnost zadušitve. Izdelke naj otroci uporabljajo zgolj pod nadzorom odrasle osebe. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Lidl Slovenija d.o.o. k.d. ne odgovarja za morebitne poškodbe ali zdravstvene težave, ki bi nastale zaradi uporabe oziroma napačne uporabe izdelkov. Ni primerno za prehrano.