Oddaje Dober Lajf

Lidlovke in Lidlovci se enkrat mesečno neformalno družimo zunaj našega delovnega časa, in sicer preko oddaj, ki so namenjene vsem sodelavkam in sodelavcem ter našim družinskim članom. V oddajah na zabaven in poučen način obravnavamo teme, ki delajo naše življenje dobro, boljše, najboljše. 😊 Pogovarjamo se o potovanjih, vrtičkanju, delimo preproste življenjske nasvete, pa tudi trike, kako postati pravi domači mojster, kako načrtovati najboljši dopust in katero družinsko zavarovanje izbrati v morju ponudb.

3. oddaja

3. ODDAJA

20. 4. 2021

3. oddaja Dober lajf bo zagotovo dinamična: podali se bomo v Center varne vožnje AMZS, najsodobnejši center za izvajanje vadbe varne vožnje v Sloveniji. Z nami bosta tudi Lidlovka in Lidlovec, Maja, prodajalka, in Miha, IT-jevec, ki bosta svoje vozne spretnosti preizkusila pod budnim očesom izkušenega inštruktorja. Izkušnje pa bo eden od njiju delil tudi v oddaji v živo.

2. oddaja

2. ODDAJA

16. 3. 2021

V 2. oddaji Dober lajf smo se pogovarjali o pohodništvu. V oddaji prvič gostimo tudi Lidlovke in Lidlovce, pridružil pa se nam je tudi gorski reševalec, eden najbolj prepoznavnih in izkušenih v Sloveniji.

1. oddaja

1. ODDAJA

16. 2. 2021

V prvi oddaji gostimo dva navdihujoča posameznika, ki z nami delita recept za uspešno in zadovoljno življenje ter ideje, kako se je potrebno naravnati, da lajf (p)ostane resnično dober in izpopolnjujoč.