Odpiralni časi

Odpiralni časi

PONEDELJEK - SOBOTA: od 8. do 20.  oz. do 21. ure

(odvisno od trgovine - za natančnejši delovni čas izbrane trgovine poglejte pod zavihek Odpiralni časi). 

Ob NEDELJAH in PRAZNIKIH bodo trgovine ZAPRTE.

**Vse naše akcijske ponudbe, ki bi sicer veljale do nedelje, tako veljajo do sobote.

Z zaščito

Nujna zaščita za vstop v trgovino

V skladu z vladno uredbo vas obveščamo, da si je ZA VSTOP V TRGOVINO NUJNO ZAŠČITITI USTNI IN NOSNI PREDEL. Za to lahko poleg zaščitne maske uporabite tudi šal in ruto oziroma podobne oblike zaščite. Brez zaščite ustnega in nosnega predela vam vstopa v trgovino žal ne moremo omogočiti. 

Dostava Lidlovih izdelkov

Dostava Lidlovih izdelkov

Spoštovani kupci, opozorili ste nas na objave, ki oglašujejo dostavo nakupov iz naših trgovin. Kljub temu da pozdravljamo solidarnost, vas moramo obvestiti, da podjetje Lidl Slovenija s tovrstnimi uslugami nikakor ni povezano, zato ne jamčimo za njihovo kakovost, varnost dostavljenih izdelkov, oseb ali uporabe osebnih podatkov.

Vse morebitne aktivnosti podjetja objavljamo tudi na naši spletni strani in na Facebook profilu, kjer se lahko sami prepričate v verodostojnost morebitnih sprememb pri poslovanju naših trgovin.

Reklamacije neprehrambenih izdelkov

Reklamacije neprehrambenih izdelkov

Zaradi trenutnih razmer vas prosimo, da vse reklamacije nebrehrambenih izdelkov  v garanciji urejate preko številke 080 70 60 ali preko e-maila: infofon@lidl.si. Prosimo, da izdelkov ne nosite v poslovalnice. Hvala za razumevanje.

Navodila za obisk trgovine

Navodila za obisk trgovine

Napotki za varno nakupovanje

Spoštovani kupci!

Da bo nakupovalna izkušnja v teh časih čim bolj varna za vse, vas prosimo: V trgovino hodite zdravi. Upoštevajte higienske predpise in higieno kašlja. Razkužujte si roke. Obdržite razdaljo 2 m do drugih oseb ves čas nakupa. Čim več uporabljajte brezstično brezgotovinsko poslovanje. Pri jemanju izdelkov iz Lidlove pekarne in s tržnice obvezno uporabite zaščitne rokavice. Upoštevajte navodila pristojnih institucij. Hvala, ker nam zaupate tudi v teh izrednih trenutkih.