Odpiralni časi

PONEDELJEK - SOBOTA: od 8. do 18. ure. 

Ob NEDELJAH in PRAZNIKIH bodo trgovine ZAPRTE.

**Vse naše akcijske ponudbe, ki bi sicer veljale do nedelje, tako veljajo do sobote.

S petkom, 3. aprilom, bo 12 dežurnih trgovin med tednom (ponedeljek - petek) obratovalo z daljšim delovnim časom:

 

Lidl Domžale, Lidl Ljubljana Rudnik, Lidl Ljubljana Vojkova, Lidl Ljubljana Toplarniška, Lidl Maribor Borova vas, Lidl Maribor Ptujska, Lidl Kranj – Šuceva ulica, Lidl Slovenska Bistrica, Lidl Velenje, Lidl Vrhnika, Lidl Celje – Novi trg in Lidl Koper I (Kolodvorska).

 

Odpiralni časi zgoraj naštetih trgovin:
PONEDELJEK - PETEK: od 8. do 20. ure
SOBOTA: od 8. do 18. ure
NEDELJA IN PRAZNIKI: zaprto

Nov režim nakupovanja

Nakup v času od 8. do 10. ure lahko opravijo IZKLJUČNO RANLJIVE OSEBE (invalidi, upokojenci, nosečnice). UPOKOJENCI LAHKO OPRAVIJO NAKUP SAMO V TEM ČASU.

Odlok Vlade RS velja od 30. marca do preklica.

Nujna zaščita za vstop v trgovino

V skladu z vladno uredbo vas obveščamo, da si jeZA VSTOP V TRGOVINO NUJNO ZAŠČITITI USTNI IN NOSNI PREDEL. Za to lahko poleg zaščitne maske uporabite tudi šal in ruto oziroma podobne oblike zaščite. Zaščitne rokavice so vam na voljo na vhodu v trgovino, brez zaščite ustnega in nosnega predela pa vam vstopa v trgovino žal ne moremo omogočiti.

Dostava Lidlovih izdelkov

Spoštovani kupci, opozorili ste nas na objave, ki oglašujejo dostavo nakupov iz naših trgovin. Kljub temu da pozdravljamo solidarnost, vas moramo obvestiti, da podjetje Lidl Slovenija s tovrstnimi uslugami nikakor ni povezano, zato ne jamčimo za njihovo kakovost, varnost dostavljenih izdelkov, oseb ali uporabe osebnih podatkov.

Vse morebitne aktivnosti podjetja objavljamo tudi na naši spletni strani in na Facebook profilu, kjer se lahko sami prepričate v verodostojnost morebitnih sprememb pri poslovanju naših trgovin.

Reklamacije neprehrambenih izdelkov

Zaradi trenutnih razmer vas prosimo, da vse reklamacije nebrehrambenih izdelkov  v garanciji urejate preko številke 080 70 60 ali preko e-maila: infofon@lidl.si. Prosimo, da izdelkov ne nosite v poslovalnice. Hvala za razumevanje.

Navodila za obisk trgovine

Navodila za obisk trgovine

Spoštovani kupci!

Da bo nakupovalna izkušnja v teh časih čim bolj varna za vse, vas prosimo: V trgovino hodite zdravi. Upoštevajte higienske predpise in higieno kašlja. Razkužujte si roke. Obdržite razdaljo 2 m do drugih oseb ves čas nakupa. Čim več uporabljajte brezstično brezgotovinsko poslovanje. Pri jemanju izdelkov iz Lidlove pekarne in s tržnice obvezno uporabite zaščitne rokavice. Upoštevajte navodila pristojnih institucij. Hvala, ker nam zaupate tudi v teh izrednih trenutkih.