31. julija upokojenci kupujete 10 % ceneje

31. 7. 2020 opravite nakup za starejše z 10-% upokojenskim popustom

V petek, 31. 7.. 2020, lahko z upokojensko kartico ali pokojninskim odrezkom opravite nakup za svoje stare starše, ostarele sosede ali znance z 10-% upokojenskim popustom.
Tudi ob ostalih dneh vam bodo starostniki hvaležni za pomoč pri nakupu. Saj veste, največ lahko naredimo skupaj s solidarnostjo in odgovornim ravnanjem.

Kupec, ki ob nakupu 31. 7. 2020 pri blagajni katerekoli Lidlove trgovine na območju Republike Slovenije predloži originalen kupon in dokazilo o  statusu upokojenca (upokojenska kartica), prejme 10 % popust na posamezen nakup1).

Uveljavljanje popusta: 10 % popust je mogoče uveljaviti zgolj na nakup, opravljen 31. 7. 2020. V primeru, da ima kupec več kuponov, na podlagi katerih ima pravico uveljaviti popust, se popusti ne seštevajo. Če ima kupec istočasno več različnih ugodnosti (otvoritveni popust, Super bonus, ipd.), se popusti med seboj ne seštevajo.

1)Popust ne velja za nakup tobačnih izdelkov, časopisov, revij, kartic mobilnih operaterjev in Lidlovih darilnih kartic. Popust se obračuna na blagajni.