Izbran produkt leta

 

Ponosni smo, da se letos tudi Lidlovi izdelki ponašajo s pečatom Izbran produkt leta 2022. Pečat je podeljen na podlagi glasov slovenskih gospodinjstev in to nam pomeni največ.

Izbran produkt leta (Voted Product of the Year) je največja svetovna potrošniško-glasovana nagrada za trženje inovacij. Raziskavo po kategorijah izdelkov in storitev med slovenskimi kupci izvaja raziskovalno podjetje Nielsen. Tako je celotna raziskava izvedena strokovno, neodvisno in na širokem vzorcu slovenskih kupcev.

Hvala za vaše zaupanje!

CHOSIDA, hrana za mačke

Hrana za mačke, Coshida

Izdelek je na voljo v mešanici različnih okusov: od piščanca in jeter, govedine s korenjem, do piščanca s paradižnikom. Pakirani so v priročni embalaži, in sicer tako, da ga lahko našim mačjim ljubljenkam porcijsko odmerjamo. Na voljo je veliko okusov, ki bodo zadovoljili še tako zahteven mačji želodček.

CIEN, mleko za sončenje

Izdelki za sončenje, Cien

Priljubljeno mleko za sončenje predstavljamo v novi preobleki, ki poudarja svežino, nežne obline in lahko mazljivost. Vodoodporne kreme nudijo koži potrebno vlažnost z nežno teksturo. Posebnost nove atraktivne in moderne embalaže je okoljska prijaznost, saj je za izdelavo potrebno bistveno manj plastike kot pri prejšnji različici. V celotni liniji lahko najdete vrsto različnih izdelkov za poletne dni. Vse od mleka po sončenju pa do samoporjavitvene kreme. 

GRILLMEISTER, Grill burger s Cheddar sirom

Grill burger s Cheddar sirom, Grillmeister

Sprememba oblike in strukture mesa ter sprememba časa zorenja mesa. Struktura ni več zbita temveč rahla in sočna, z večjo debelino pa smo potrošnikom dali  možnost nadziranja prepečenosti mesa, posledično zagotavljam tudi večjo sočnost izdelka. Zorjeno meso pripomore k še boljšemu okusu ter mehkobi. 

Linški Keksi, Naše nam paše

Linški keksi, Naše nam paše

Linški keksi kupce in njihove brbončice  prepričajo z rahlo sladko-kislo kombinacijo ribezove marmelade, lešnikovo kremo ali klasično marelično marmelado, piškot pa se raztopi v ustih za popolno fantazijo okusa. Ker želimo za naše kupce najboljše, smo izdelku  zmanjšali tudi sladkor in odstranili palmino maščobo.

NAŠE NAM PAŠE, Piščančja posebna klobasa brez GSO

Piščančja posebna klobasa, Naše nam paše

Izdelek je na novo razvit in na voljo izključno v našem sortimentu pod blagovno znamko Naše nam paše. Jamčimo lahko, da je meso 100-% slovensko in brez gensko spremenjenih organizmov. Klobasa se ponaša tudi s certifikatom IK - izbrana kakovost.

MILBONA, proteinski puding

Proteinski puding, Milbona

Proteinski puding smo v sortiment dodali, da bi povečali izbiro za kupce, ki vse bolj posegajo po izdelkih z večjo proteinsko vrednostjo. Posebnost pudinga je visoka vsebnost beljakovin, kar 10g/100g izdelka. Vsebuje le 1,5 % maščobe. Je brez dodanega sladkorja in po vrhu je še brez laktoze. Čokoladna sorta pa se ponaša še s certifikatom Rainforest Alliance.

BON GELATI, Krem sladoled z mandlji

Krem sladoled z mandlji, Bon Gelati

Priljubljen sladoled je v juniju na police prišel v embalažah z novo grafično podobo, ki je še mladostnejša, bolj urbana in pisana na kožo kupcu, piko na i pa smo dodali z izboljšano recepturo s kakavom, ki se ponaša s priznanim certifikatom »Rainforrest Alliance«.

VEGANSKI DONUT

Veganski donut, Mlinotest

Veganski način prehranjevanja je vse bolj priljubljen in zaželjen. Zato smo razvili donut brez sestavin živalskega izvora. Sestavine živalskega izvora smo nadomestili z rastlinskimi viri. Prav tako mehak, puhast, slasten donut, z luknjico na sredini, po vrhu posut s sladkorjem, je na voljo tudi za vegane in vegetarijance. Dobavitelj je pridobil evropski znak Vegan, ki potrjuje, da je živilo ali neživilski proizvod pridobljeno in obdelano brez snovi živalskega izvora v kateri koli fazi postopka izdelave.

  

Izbran produkt leta