Akademija 2020

“Stopničko za stopničko na Lidlovo poličko”, radi rečemo ob sprejemu naših novih dobaviteljev z Lojtr’ce domačih. Veseli nas, da ste med njimi letos tudi vi – bogat nabor prijavljenih izdelkov na razpis pete sezone Lojtr’ce domačih, predvsem pa njihova pestrost, dovršenost in izreden kreativni potencial, potrjujejo, da vaš izdelek sodi v sam vrh butičnih slovenskih specialitet.

Akademija

In res bo tako – stopničko za stopničko bomo skupaj osvajali priprave ter se v spomladanskih dneh predstavili na prodajnih policah vseh poslovalnic Lidla Slovenije. Tako bo vaš izdelek dobil priložnost, da navduši prebivalce prav vseh slovenskih regij. Kot vsako leto doslej, bomo izdelke z Lojtr’ce domačih podprli tudi s komunikacijsko kampanjo ter poskrbeli, da bodo zaživeli tako na spletu, na plakatih in v tiskovinah ter seveda naših poslovalnicah. Tudi tukaj lahko s skupno močjo naredimo več, zato bomo v sklopu pripravljalnih korakov pozornost namenili tudi skupnim komunikacijskim aktivnostim.

Oglejte si video
Brošura akademija Lojtr'ca

Akademija Lildove Lojtr'ce domačih

Na naslednjih straneh smo zbrali najpomembnejše informacije in navodila. Želimo si, da je to zgolj osnova našega sodelovanja, zato le izkoristite kontakte na zadnji strani tega zbornika in z nami delite vse svoje pomisleke, vprašanja ter seveda želje in pobude.
Veselimo se pomladi in trenutka, da naše kupce navdušimo s kakovostjo, inovativnostjo in privlačnostjo vaših izdelkov!

Prelistajte brošuro