Lojtr'ca domačih

OD MAJHNIH KORAKOV DO VELIKEGA SKOKA

Za dobre ideje se na Lidlovih policah vedno najde prostor. Zato vam ponosno predstavljamo lokalne dobavitelje, ki so svojo zgodbo o uspehu pisali skupaj z nami in korak za korakom zrasli v naše stalne sodelavce. Če ste jih včasih na Lidlovih policah zasledili le ob posebnih priložnostih ali pa ste se z njimi srečali preko Lidlove Lojtr’ce domačih, so zdaj njihovi butični izdelki postali del naše redne ponudbe. Skupaj z njimi tako ponovno dokazujemo, da lahko s odlično vizijo in vrhunsko kakovostjo iz majhnega zraste veliko, s skupnimi močmi pa lahko prav vse poti postanejo domače.

Spoznajte naše dobavitelje iz redne ponudbe izdelkov

naravni deodorant AVIUM

NARAVNI DEODORANT AVIUM

Da je naravni deodoarant Avium prisoten v rednem sortimentu, nam ogromno pomeni, saj bodo lahko zdaj uporabniki naš izdelek lahko kadarkoli kupili v Lidlu - vse leto in ne samo v času akcij. Gre za potrditev s strani Lidla, da delamo kakovostno ter da smo na pravi poti. Z Lidlom Slovenija sodelujemo že od leta 2016, zato so precej doprinesli k prepoznavnosti naše naravne kozmetike Avium. Projekt Lidlova Lojtr'ca domačih je izjemna priložnost za podjetnike in odlična odskočna deska, saj smo bili navdušeni nad podporo, ki smo jo prejeli od Lidla Slovenija. Ocenjujemo, da bi takšno rast podjetja brez te priložnosti dosegali od 5 do 10 let. Lahko se pohvalimo, da smo s pomočjo Lidla prisotni na vsaj 15 trgih po celotni Evropi, obenem pa smo pridobili tudi številna znanja s področja podjetništva ter marketinga.

Lanene beljakovine BONATURA

LANENE BELJAKOVINE BONATURA

Da so naše lanene beljakovine Bonatura v rednem sortimentu, je dokaz, da smo dosegli enega izmed naših ciljev. Obenem je to tudi potrditev, da delamo vsako leto boljše. Udeležba v Lidlovi Lojtr'ci domačih nam je prinesla izzive, s katerimi smo se z veseljem spoprijeli in tako pridobili nova znanja. Pridobili smo tudi motivacijo ter zagon za razvijanje novih izdelkov, hkrati pa možnost sodelovanja z Lidlom na tujih trgih.

domača panceta KZ Laško

DOMAČA PANCETA KZ LAŠKO

Partnerstvo se gradi in predstavlja vzajemnost ter odgovornost. V pridelavi in predelavi mesnin Okus nad okusi stremimo k dolgoročnemu sodelovanju, ki je pogoj za razumevanje vseh deležnikov v procesu.

Konopljin med WEEBEE

KONOPLJIN MED WEEBEE

Vsekakor smo zelo ponosni, da bo Weebee konopljin med zdaj na voljo v Lidlovem rednem sortimentu. To je zagotovo potrditev, da v podjetju delamo dobro in kakovostno. Najbolj pa nas veseli, da Lidlovi kupci naš izdelek radi kupujejo. Udeležba v Lidlovi Lojtr'co domačih je bistveno prispevala k prepoznavnosti naše blagovne znamke Weebee. Predvsem nas veseli, da so v Lidlu Slovenija zelo profesionalni, saj so nam vedno na voljo in v pomoč, zato smo se tudi ogromno naučili. Ne nazadnje nam je skupaj uspelo priti tudi na Lidlove police v tujini. Prepričani smo, da je Lojtr'ca domačih izjemna priložnost za mlada podjetja.

Sadni Jogurt KZ Metlika

SADNI JOGURT KMETIJA ŠTRUCELJ

Za sadne jogurte Kmetije Štrucelj, katere Lidlu dobavlja KZ Metlika, je to zagotovo uspeh, ki ga potrjujejo dobri občutki in osebno zadovoljstvo. Veseli smo, da so bili naši izdelki tako dobro sprejeti, kar nam daje dodatno voljo, energijo ter potrditev, da delamo dobro. Udeležba v Lidlovi Lojtr'ci domačih je bila za nas velik izziv, saj nismo vedeli, kako bodo kupci po vsej Sloveniji sprejeli naše izdelke. Prepričani smo, da so naši izdelki dobri in odličnega okusa, zato smo jih hoteli ponuditi tudi kupcem na drugi strani Gorjancev.

Čili omaka Kmetija Vizjak

ČILI OMAKA KMETIJA VIZJAK

Da so čili omake Čili frik zdaj na voljo v Lidlovem rednem sortimentu, je za nas zelo vesela novica. Za našo ekipo je to potrditev, da se izdelki dobro prodajajo in da smo na pravi poti, kar nas navdaja z optimizmom. Lidl Slovenija je že od nekdaj naš največji naročnik ter najboljši poslovni partner, s to potezo pa si je prvo mesto pri nas le še utrdil. S pomočjo prve Lidlove Lojtr'ce domačih leta 2017 smo si lahko dokupili opremo, ki nam služi še danes. Takrat je bil to za nas velik korak, saj smo iz butične izdelave po 50 ali 100 napredovali na 1200 stekleničk, z uvrstitvijo našega izdelka v redni sortiment pa zdaj ob eni polnitvi napolnimo več kot 2500 stekleničk, na kar smo zelo ponosni.

Nerafinirano jedilno bučno olje Oljarna Kolarič

NERAFINIRANO JEDILNO BUČNO OLJE OLJARNA KOLARIČ

Da je bučno olje Oljarne Kolarič zdaj na voljo tudi v Lidlovem rednem sortimentu, nam pomeni zelo veliko, saj je naš izdelek tako ves čas dosegljiv vsem kupcem po Sloveniji. Udeležba v Lidlovi Lojtr'ci domačih je za naše podjetje pomenila novo in neprecenljivo poslovno priložnost.

Domači jušni rezanci

DOMAČI JUŠNI REZANCI PEKARNA BAŠKOVČ

Vključitev naših domačih jušnih rezancev v redno ponudbo Lidlovih trgovin nam pomeni veliko potrditev kakovosti našega izdelka in poplačilo za osebni trud. Izdelek je proizveden na obrtniški način z veliko ročnega dela, v njem pa so uporabljene samo vrhunske sestavine. Še posebej pa nam je pomembno, da v izdelku uporabljamo sveža slovenska jajca, ki jih razbijemo šele pred pripravo testa. Vztrajnost in zavzetost sta šli pri nas tako z roko v roki in zato nas danes lahko najdete v redni ponudbi Lidla.

Rajski  jogurt

RAJSKI JOGURT KMET MILOŠ

Dejstvo, da je naš Rajski jogurt postal del redne Lidlove ponudbe, nas je neizmerno razveselilo, saj smo vedno verjeli vanj, zdaj pa smo uresničili svoj cilj, da izdelek postane dostopen čim širšemu krogu ljudi. Naš Rajski jogurt je domač, pristen in kakovosten, kar potrjuje tudi certifikat Izbrana kakovost Slovenije. Po vsaki akcijski ponudbi Lidlove lojtr’ce domačih smo
od kupcev prejemali številne pohvale in povpraševanja, kdaj ga bodo lahko spet kupili. Zelo ponosno jim bomo lahko povedali, da smo postali del redne Lidlove ponudbe.

Polževo mazilo

POLŽEVO MAZILO NOVATA

Dejstvo, da nam je z našim izdelkom uspelo priti v redno ponudbo Lidlovih trgovin, nas neizmerno osrečuje in hkrati navdaja s ponosom. Polževo mazilo je povsem naravno, a kljub temu izredno učinkovito, saj s svojimi učinkovinami blagodejno vpliva na vse tipe kože in rešuje širok spekter kožnih težav. Kupci pohvalijo predvsem hitro delovanje in vsestransko uporabnost. Sestavine so skrbno izbrane, izdelek je narejen z ljubeznijo, zato verjamemo, da je tudi to vodilo k temu, da so ga kupci vzeli za svojega.

Kmečka gavda, dobavitelj Anže Pirnat, Sirarstvo Pirnat

KMEČKA GAVDA, SIRARSTVO PIRNAT

Sprejem naše kmečke gavde v Lidlov redni sortiment je dokaz, da so kupci zadovoljni in se vračajo po naš izdelek, kar je za nas tudi najpomembnejši cilj  Udeležba v Lidlovi Lojtr'ci domačih je za nas pomenila veliko novih izkušenj, povečanje prepoznavnosti, priložnost za nadgrajevanje izdelkov in prilagajanje naše ponudbe glede na želje kupcev.