Vse poti vodijo v Lidl.

S projektom Lojtr'ca domačih smo na vsakem koraku vpeti v lokalno okolje, saj želimo povečati prepoznavnost lokalnih dobaviteljev, ki ustvarjajo raznolike butične izdelke. Prav te domače dobrote namreč bogatijo našo ponudbo in nam nudijo edinstveno priložnost za doživetje lokalnosti.

Preberite si več o tem, zakaj je butično zares odlično, kaj odlikuje izdelke Lojtr'ce domačih in kako lahko tudi vi postanete naš butični dobavitelj.

Izdelke z Lidlove Lojtr'ce domačih podpisuje skupna lastnost: butičnost. Ustvarjeni so skrbno, z veliko ljubezni in pozornosti, proizvodnja teče praviloma v manjših količinah in z vrhunsko kakovostjo. Če je tudi vaš izdelek tak, izkoristite priložnost, da se ob naši pomoči predstavite domači javnosti.

Dobrodošli so vsi butični izdelki, ki spoštujejo tradicijo in domače okolje, so kakovostni in manjše butične proizvodnje. V kolikor ima vaš izdelek trajnostno oziroma družbeno odgovorno noto je dobrodošlo, da to zabeležite v prijavnici. Trajnostna oziroma družbeno odgovorna nota predstavlja konkurenčno prednost pri ocenjevanju in izbiri izdelkov, pri čemer je pogoj, da je jasno dokazljiva.

Kot nas uči šest uspešnih sezon, v katerih se je na naših policah predstavilo skoraj 300 vrhunskih slovenskih butičnih izdelkov, je Lidlova Lojtr'ca domačih odlična odskočna deska za vseslovensko prepoznavnost in tudi inspiracijo za kreativno ustvarjanje ter nadaljnji razvoj. Potreben je le pogum, pravijo naši dobavitelji Lojtr'ce domačih preteklih sezon, vse ostalo steče kot po maslu.

O Lidlovi Lojtr'ci domačih

Lojtr'ca domačih je nastala z željo in vizijo pomagati slovenskemu malogospodarstvu, butičnim podjetnikom, ki so v razvoj svojega izdelka vložili mnogo energije, ljubezni, spoštovanja do slovenske kulture in tradicije. In zdaj, na poti do prepoznavnosti, potrebujejo pomoč in zagon.

V Lidlu Slovenije verjamemo, da smo s svojimi trgovinami po celotni Sloveniji ter prakso akcijskih predstavitev izjemnih produktov izven redne prodaje odličen partner vsem, ki potrebujejo omenjeno pomoč. Lojtr'ca domačih živi in diha za male podjetnike, naša ekipa pa se po izboru novih dobaviteljev vsakemu posveti tako s prodajnega kot marketinškega vidika ter skupaj izdelek po potrebi izpopolni za predstavitev na Lidlovih prodajnih policah.

Na Lojtr'ci domačih smo v šestih sezonah predstavili lepo število izdelkov, pravzaprav zelo veliko število izdelkov, ki bogatijo našo ponudbo ter tudi nam vnašajo novo energijo in spodbudo za nadaljnje delo.