IZDELKI ČETRTE SEZONE SO TU

Pa smo jih pričakali! Butični, izjemnih okusov, inovativnih receptur, brezmejne ljubezni do tradicije in okolja. Vse to in še mnogo več so novi izdelki na Lojtr'ci domačh, ki te dni prihajajo na naše police. Že imate najljubšega?

Tokrat vam ponujamo več kot 40 slovenskih specialitet, prehranskih in neprehranskih izdelkov malih slovenskih proizvajalcev, naših novih dobaviteljev. Med njimi je tudi že kak poznan, ki se na naše police zopet vrača. Vse nove pa lahko spoznate v brošuri Lojtr'ce domačih, o nekaterih pa prebirate tudi v prilogi Delovih edicij Odprta kuhinja ter na www.odprtakuhinja.si , ki se nam je letos pridružila kot partner projekta.

Odprta-kuhinja-logo

Odprta kuhinja

Letos se nam je pri projektu Lojtr'ce domačih, kot partner projekta, pridružila tudi Odprta kuhinja.

Lojtrca image 2020

Spoznajte nove butične dobavitelje!

Predstavljamo vam več kot 30 izjemnih butičnih proizvajalcev in njihove izdelke.

NOVA PONUDBA LOJTR'CE DOMAČIH

IZBRANE ZGODBE NAŠIH NOVIH DOBAVITELJEV Z LOJTR'CE

Naj vam bodo zgodbe naših novih dobaviteljev v navdih! Nekaj med njimi nam jih je zaupalo ter z nami delilo tudi kak namig za uživanje v njihovih izdelkih. Spoznajte jih!

Glinena krema
Clay Ritual

Glinena krema za obraz

Tina Avguštin se je v glino zaljubila že kot majhna deklica - z izkopom gline je namreč pričel že njen dedek. Zakaj glina? Ker je naravna, mineralna in ker vsebuje ogromno silicija, ki je znan kot mineral lepote. 

Spoznajte Tino in prisluhnite njeni zgodbi.

 

Ječmenova kava
Landlord

Naravna ječmenova žitna kava

Primož Zorec je na Lidlovo Lojtr'co domačih postavil naravno ječmenovo žitno kavo Moj Kofetek. Posebnost žitne kave je, da je primerna prav za vse generacije, pri Kofetku pa je potrebno omeniti še to, da so prav vse sestavine slovenske. Ječmen, ki se kasneje praži v posebnem litoželeznem bobnu, namreč raste v neposredni bližini Primoževega doma.

Vas zanima več? Prisluhnite Primožu!

Štruklji
Anna Vrhnjak

Anjini domači štruklji

Anna Vrhnjak je mojstrica priprave domačih štrukljev. Na Lidlovi Lojtr'ci domačih lahko poiščete njene ročno delane klasične sladke in ajdove štruklje z orehi. Največja ljubitelja njenih štrukljev sta mož in hči. Ko jih boste enkrat pokusili, pa se jih tudi vi ne boste mogli nasititi.

Vas zanima, kaj pravi Anna? Preverite!

 

 

Hecl sveži sir
Hecl

Domači sveži sir

Peter Hecl je mlekar in sirar s strastjo. Najpomembnejši cilj svojega truda je celo zapisal na embalažo svojih izdelkov: Poskusi in uživaj! Lahko potrdimo, da užitek zagotovo ne izostane. Zanj poskrbijo Petrova skrbnost, natančnost in izbor najbolj kakovostnih sestavin lokalnega izvora.

Izvedite skrivnosti Petrovih izdelkov!

Čajni vrt med
Zgodbe s čajnega vrta

Med

Koncept Gregorja Mlinška je proizvodnja čaja od samega semena pa vse do končnega izdelka. Pravi, da je najlepše piti čaj takrat, ko si za to vzameš čas in si privoščiš čajno meditacijo. Ker sta čaj in med naravna zaveznika, je k sodelovanju povabil še čebelarja Miho Bizovičarja, s katerim sta ustvarila vrhunsko kombinacijo okusa čaja in prvovrstnega medu.

Spoznajte zgodbo s čajnega vrta!

O LOJTR'CI DOMAČIH

Lidlova Lojtr'ca je nastala z željo in vizijo pomagati slovenskemu malogospodarstvu, butičnim podjetnikom, ki so v razvoj svojega izdelka vložili mnogo energije, ljubezni, spoštovanja do slovenske kulture in tradicije. In zdaj, na poti do prepoznavnosti, potrebujejo pomoč in zagon.

V Lidlu Slovenije verjamemo, da smo s svojimi trgovinami po celotni Sloveniji ter prakso akcijskih predstavitev izjemnih produktov izven redne prodaje odličen partner vsem, ki potrebujejo omenjeno pomoč. Lojtr'ca domačih živi in diha za male podjetnike, naša ekipa pa se po izboru novih dobaviteljev vsakemu posveti tako s prodajnega kot marketinškega vidika ter skupaj izdelek po potrebi izpopolni za predstavitev na Lidlovih prodajnih policah.

Na Lojtr'ci domačih smo v štirih sezonah predstavili lepo število izdelkov, pravzaprav zelo veliko število izdelkov, ki bogatijo našo ponudbo ter tudi nam vnašajo novo energijo in spodbudo za nadaljnje delo.

Kaj vse vam je Lojtr'ca domačih ponudila v štirih letih?

Lojtr'ca domačih 4 generacije 2020