Slovenske dobrote

Naše nam paše

NAJ VAM PAŠE!

Ponosno vam predstavljamo našo blagovno znamko slovenskih izdelkov. 

Lastno blagovno znamko, v kateri smo združili izdelke iz Slovenije, smo poimenovali Naše nam paše.

Znamka združuje izdelke, ki v sebi nosijo slovensko tradicijo. Izpopolnjene domače recepture v nas prebudijo nostalgijo in nam dajejo navdih za ustvarjanje zares domačih jedi.

Med izdelki boste našli širok nabor kakovostnega svežega slovenskega mesa. Še posebej smo ponosni na izvrsten izbor mesa 100% slovenskega porekla, odlične pripravljene domače mesne specialitete, pekovske izdelke, testenine in sladice. Izbirate lahko med več kot 40-imi izdelki, za katere resnično lahko rečemo: „Kar paše, pač paše.

In ko zapaše, hočeš še! Zato bomo nabor izdelkov Naše nam paše v prihodnosti stalno nadgrajevali, da boste lahko vedno izbrali tisto, kar vam paše!

 

Kaj najbolj zapaše na sproščeno nedeljo? Pravo slovensko kosilo, seveda. Iz nabora znamke Naše nam paše priporočamo sledeči izbor: domačo govejo juho z rezanci ali ribano kašo, okisano tlačenko s čebulo in bučnim oljem, domačega pečenega piščanca z zelenjavo in krompirjem, za posladek pa dišeče sirove štruklje z medom. Če paše, pač paše!

Recept za slovensko kosilo

Sestavine: 1 cel piščanec, sok ½ limone (po želji), 250 g mladega krompirja, 3 korenčki, 1-2 bučki

Priprava: Piščanca operemo in osušimo. Po želji ga natremo z limoninim sokom in položimo v pekač. Krompir olupimo, operemo in razporedimo po pekaču. Korenje in bučke operemo in narežemo na kocke ter dodamo v pekač. Stroke česna olupimo in ga dodamo k preostalim sestavinam. Vse skupaj zalijemo z oljčnim oljem, dodamo rožmarin, solimo, popramo ter pečemo približno 45 min na 200 stopinj Celzija.

Piščanca serviramo v pekaču.

Naše meso nam paše

Znamka Naše nam paše združuje približno 50 prehranskih izdelkov, med katerimi smo še posebej ponosni na izvrsten izbor svežega mesa 100% slovenskega porekla.

Nabor izdelkov je ravno pravšen za ustvarjanje tradicionalnega slovenskega kosila pa za odlične dobrote z žara, nepozabne rojstne dneve in ostale priložnosti, ki nam bodo za vedno ostale v spominu. 

Jesensko nam paše

V času jeseni, ko vreme postaja čedalje bolj hladno, se v naših telesih prebuja želja po krepki hrani, ki nam daje moč in nas spravlja v dobro voljo. Ob pogledu na suhomesnate izdelke iz ponudbe Naše nam paše se vsem želodček razveseli. Postrezite jih bodisi hladno narezane bodisi vkuhane v kakšno prav posebno kulinarično specialiteto. Naj vam jesen paše!

Oglejte si TV oglas

Naše nam paše TV oglas

Vabimo vas k ogledu TV oglasa za Lidlovo blagovno znamko Naše nam paše. Glasbena podlaga v oglasu je pesem, priredba Avsenikove skladbe Srečanje

Poglejte video

Monika Avsenik

Glasbena podlaga v TV spotu je pesem, priredba skladbe Srečanje. To je dosedaj še ne upesnjena skladba legendarnega Slavka Avsenika – Nesi me, nesi (Srečanje).

Izdelke Naše nam paše je v oglasnem spotu na police pospremila pesem Nesi me, nesi (Srečanje). Gre za skladbo legendarnega Slavka Avsenika v izvedbi njegove vnukinje Monike Avsenik. Več kot trideset let staro skladbo, ki je bila doslej objavljena le v inštrumentalnih izvedbah, je Monika ubesedila kot poklon tradiciji in jo osvežila s sodobnim pridihom. Nekako tako, kot to s tradicionalnimi recepturami počnejo nekateri izdelki znamke Naše nam paše.

Monika je z režiserjem Boninom Englarom videospot posnela v domačih Begunjah in na gradu Kamen, nekaj kadrov pa si je delila s sokolom.

Poglejte video