Dobrote iz Slovenije po Lidlovi ceni

Kaj pa vam najbolj paše?

V Lidlu Slovenija že vrsto let z mnogimi projekti spodbujamo slovensko malo gospodarstvo, soustvarjamo lokalne kulinarične zgodbe in skrbimo, da naša kulinarična tradicija živi ter se razvija še naprej. Tudi zato v svojo ponudbo dodajamo novo trgovsko blagovno znamko, izključno slovenskih izdelkov, ki s skrbnim izborom izdelkov lokalne proizvodnje gradi most med slovensko tradicijo in sodobnimi kulinaričnimi smernicami. Poimenovali so jo Naše nam paše

Znamka Naše nam paše združuje približno 50 prehranskih izdelkov, med katerimi so še posebej ponosni na izvrsten izbor svežega mesa 100% slovenskega porekla, odlično pripravljene domače mesne specialitete, pekovske izdelke, testenine in sladice. Nabor izdelkov je ravno pravšen za ustvarjanje tradicionalnega slovenskega kosila pa za odlične dobrote z žara, nepozabne rojstne dneve in ostale priložnosti, ki nam bodo za vedno ostale v spominu. Recepte za izbrane poiščite na www.lidlov-navdih.si.

Izdelke je na prodajne police pospremila skladba Nesi me, nesi (Srečanje) legendarnega Slavka Avsenika, ki jo je ravno v tem času oživela njegova vnukinja Monika Avsenik. Mlada pevka je sicer svojo glasbeno pot začrtala v drugih glasbenih žanrih, a ceni svojo glasbeno zapuščino in bogato glasbeno tradicijo družine Avsenik. Skladba Srečanje tako obuja tradicijo in jo dela živo v sodobnem času, prav tako kot izdelki Naše nam paše.

Vse izdelke Naše nam paše odkrijte na naši spletni strani  ter v vseh trgovinah Lidla Slovenija.