danger
Oprostite, tega brskalnika sistem ne podpira.

Oprostite, tega brskalnika sistem ne podpira.

Sivi pinot1

Ptujska klet

4.99*0,75 l  1 l = 6.65

Letnik 2017
Štajerska Slovenija

Vino, ki vsekakor preseneti. »Poglejte ga, macerator! Čudovita roza barva, kristalno bistra,« pove Miro Šemić. V ustih začutite okuse jagodičevja, predvsem gozdne jagode, in češnjo, ki ju spremlja malenkost grenkobe. Že po izgledu se vino odlično sklada z lososom in to velja tudi za okus. Odlično je tudi z belim mesom ter različnimi lahkotnimi solatami ali rahlo popečenim treviškim radičem!

Minister za zdravje opozarja: „Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!”

1

Zgoraj predstavljeni artikli so prikazani z rednimi cenami. Morebitno uvrščenost artiklov v akcijsko ponudbo lahko preverite na spletni strani pod rubriko "Akcija" ali v aktualnem Lidlovem letaku.

*

Izdelki so na voljo le v omejenih količinah. V primeru, da bodo kljub skrbnemu načrtovanju zalog pri nepričakovano velikemu povpraševanju že prvi dan razprodani, cenjene kupce prosimo za razumevanje. Prodaja samo v količinah, običajnih za gospodinjstva. Akcija ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Slike so simbolične. Vse cene so v EUR s pripadajočim DDV in veljajo za izdelke brez dekorativnih elementov in do razprodaje zalog. Lidl Slovenija d.o.o. k.d. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Lastnik spletnega mesta si bo prizadeval za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Note:

V vaši lokalni trgovini ni posebnih promocij.

Note:

V vaši lokalni trgovini ni posebnih promocij.