danger
Oprostite, tega brskalnika sistem ne podpira.

Oprostite, tega brskalnika sistem ne podpira.

Ajdov kruh z orehi1

1.99*400 g  1 kg = 4.98

Vsak dan sveže pečeno.

Posebna vrsta kruha z ajdovo moko in orehi. Kruh edinstvenega rustikalnega videza v obliki zrna ajde. Ker je pripravljen po posebnem postopku, bo ostal svež in sočen več dni. Velika vsebnost orehov mu daje intenziven okus. Je bogat vir ogljikovih hidratov, mineralov in prehranskih vlaknin.

Hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost kJ/kcal    1199 kJ/284kcal
Maščobe (g)    12 g
- Od tega nasičene maščobe (g)    1,7 g
Ogljikovi hidrati (g)    30,5 g
- Od tega sladkorji (g)    6,3 g
Prehranske vlaknine (g)    9,1 g
Beljakovine (g)    9,6 g
Sol (g)    1,1 g


 

00_slovenski_izdelek
00_zlatopriznanje_2019

1

Zgoraj predstavljeni artikli so prikazani z rednimi cenami. Morebitno uvrščenost artiklov v akcijsko ponudbo lahko preverite na spletni strani pod rubriko "Akcija" ali v aktualnem Lidlovem letaku.

*

Izdelki so na voljo le v omejenih količinah. V primeru, da bodo kljub skrbnemu načrtovanju zalog pri nepričakovano velikemu povpraševanju že prvi dan razprodani, cenjene kupce prosimo za razumevanje. Prodaja samo v količinah, običajnih za gospodinjstva. Akcija ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Slike so simbolične. Vse cene so v EUR s pripadajočim DDV in veljajo za izdelke brez dekorativnih elementov in do razprodaje zalog. Lidl Slovenija d.o.o. k.d. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Lastnik spletnega mesta si bo prizadeval za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Note:

V vaši lokalni trgovini ni posebnih promocij.

Note:

V vaši lokalni trgovini ni posebnih promocij.