danger
Oprostite, tega brskalnika sistem ne podpira.

Oprostite, tega brskalnika sistem ne podpira.

Martinov kruh1

1.49*500 g  1 kg = 2.98

Vsak dan sveže pečeno.

Pšenični mešani kruh. Martinov kruh odlikujeta tanka skorja in okusna sredica. Zaradi vidnih odtisov košarice v skorji in razgibane luknjičaste sredice ga nikakor ne morete zgrešiti. Podaljšani postopek priprave mu zagotavlja svežino več dni, izjemen okus pa mu daje velik delež ržene moke. Prilega se k različnim domačim jedem, narezkom in enolončnicam.

Hranilna vrednost na 100 g

Energijska vrednost (kJ/kcal)    920 kJ/218kcal
Maščobe (g)    1,4 g
- od tega nasičene maščobe (g)    0,26 g
Ogljikovi hidrati (g)    39,9 g
- od tega sladkorji (g)    1,5 g
Prehranske vlaknine (g)    4,4 g
Beljakovine (g)    9,1 g
Sol (g)    1,3 g

00_slovenski_izdelek
00_zlatopriznanje_2019

1

Zgoraj predstavljeni artikli so prikazani z rednimi cenami. Morebitno uvrščenost artiklov v akcijsko ponudbo lahko preverite na spletni strani pod rubriko "Akcija" ali v aktualnem Lidlovem letaku.

*

Izdelki so na voljo le v omejenih količinah. V primeru, da bodo kljub skrbnemu načrtovanju zalog pri nepričakovano velikemu povpraševanju že prvi dan razprodani, cenjene kupce prosimo za razumevanje. Prodaja samo v količinah, običajnih za gospodinjstva. Akcija ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike. Slike so simbolične. Vse cene so v EUR s pripadajočim DDV in veljajo za izdelke brez dekorativnih elementov in do razprodaje zalog. Lidl Slovenija d.o.o. k.d. ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Lastnik spletnega mesta si bo prizadeval za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Note:

V vaši lokalni trgovini ni posebnih promocij.

Note:

V vaši lokalni trgovini ni posebnih promocij.