Odlična, neodvisno preverjena kakovost

 

Zaupanje v naše izdelke ‒ kakovost in svežina po najboljši ceni

V Lidlu Slovenija ničesar ne prepuščamo naključju, temveč svojim kupcem vedno ponudimo preverjeno kakovost in svežino po najboljši ceni. To je naša dolžnost, ki jo kot zanesljiv in odgovoren trgovec izpolnjujemo vsak dan.

Ker nam je zaupanje kupcev izredno pomembno, se nenehno zavzemamo za najugodnejše in najboljše izdelke. Noben izdelek Lidlove blagovne znamke ne gre v prodajo, ne da bi bil skrbno preverjen. Vse to počnemo zato, da se lahko zanesete na nas.

Pri oblikovanju naših kriterijev kakovosti se vseskozi osredotočamo na razvoj in nova spoznanja na področju zdravja, znanosti in tehnike. Želimo, da se naši kupci, najdete v Lidlovih izdelkih: vaše želje in potrebe so pri nas v središču pozornosti. Vaše mnenje je za nas najpomembnejše, v dialogu z vami pa nenehno izboljšujemo kakovost naših izdelkov. Vaše povratne informacije vključujemo v razvoj izdelkov, jih optimiziramo in tako stalno nadgrajujemo sodelovanje z našimi dobavitelji.

Varnost in kakovost

Vaše zdravje, varnost in dobro počutje, dostopnost izdelkov visoke* kakovosti ‒ to so glavne točke, na katere se osredotoča oddelek za zagotavljanje kakovosti v Lidlu Slovenija. Osrednja stebra sta dva, varnost in kakovost.

Varnost je pogoj

Varnost izdelkov ima pri Lidlu velik pomen. Zato izvajamo intenzivne postopke nadzora in številna testiranja. V primeru neželenih odstopanj takoj uvedemo potrebne ukrepe za zagotavljanje pričakovane stopnje kakovosti in varnosti.

Pri tem ima velik pomen sledljivost izdelkov, ki sodi med osrednje zahteve, ki jih, zavedajoč se svoje odgovornosti, postavljamo svojim partnerjem. Tesno sodelujemo s svojimi dobavitelji, pridelovalci in proizvajalci ‒ nenehna izmenjava informacij je pomembna podlaga celotnega upravljanja varnosti in kakovosti.

Kakovost je naša dolžnost

Zagotavljanje visoke* kakovosti naših izdelkov je naša dnevna dolžnost. Za naša živila, sadje in zelenjavo postavljamo visoke* standarde varnosti in kakovosti, obenem pa sledimo tudi željam naših kupcev glede okusa in izgleda. Pri neživilskih akcijskih izdelkih dajemo največji pomen funkcionalnosti, oblikovanju in enostavnemu upravljanju.

*Kakovost po internih Lidlovih standardih, ki večinoma presegajo zakonsko določene kriterije.