Pomembno obvestilo za alergike

Previdno: na FB poteka lažna nagradna igra

Spoštovani prijatelji, na družbenem omrežju Facebooku se je pojavil lažen profil pod imenom Lidl Slovenia, kjer obljubljajo nagrade v nakupovalnih bonov za vaš odgovor in podatke. Obveščamo vas, da naše podjetje s temi aktivnostmi NI NIKAKOR povezano. Poglejte našo objavo.

Lažno FB stran prepoznate po tem, da je bila ustvarjena oktobra letos, ima nekaj sto sledilcev, piše v polomljeni slovenščini in uporablja angleški zapis SLOVENIA.

Prav tako vas prosimo, da objave z lažnimi nagradnimi igrami ter stran Lidl Slovenia tudi sami prijavite, saj lahko le na tak način skupaj preprečimo nadaljnje zlorabe. Svetujemo vam še, da ne puščate svojih podatkov in ne dajete svoje telefonske številke, saj se s tem izpostavljate tveganju zlorabe le-teh in morebitnim neželenim stroškom. Priporočamo, da vedno preberete drobni tisk ali pravila igre v tovrstnih aktivnostih.

 

Tistim, ki ste svojo telefonsko številko že delili in ste se nenamerno včlanili v SMS klub, prilagamo povezavo, kjer lahko najdete informacijo, kaj narediti v tem primeru: KLIKNITE TUKAJ

 

Uporabni linki in objave v drugih medijih:

Previdno: z zlorabo Lidlovega imena vas želijo neznanci ogoljufati

Varni na internetu

Lažna nagradna igra