Lidlov svet je svet priložnosti

Kariera v stabilnem, mednarodnem podjetju, ki hitro raste? Prišli ste na pravo mesto. Lidl Slovenija nudi dinamično okolje, kjer ni prostora za monotono delo. Privlačno plačilo in TOP ekipa sta zagotovilo na vaši poti. Držimo skupaj, ustvarjamo nove zgodbe in s strastjo do uspeha skupaj premagamo vsak izziv.

#mismolidlslovenija

  

Skrbi za zaposlene in druženju posvečamo veliko pozornosti

Skrb za zaposlene zrcalimo na več ravneh. Dobro počutje naših sodelavcev temelji na zanimivih delovnih nalogah, pravičnem plačilu ter zaupljivem in spoštljivem delovnem okolju. Zavedamo se, kako pomembno je zdravje in dobro počutje, zato smo sprejeli zavezo, da bomo v naslednjih letih na vseh ravneh podjetja pospešeno izvajali promocijo zdravja, v okviru katere s številnimi ukrepi spodbujamo sodelavce, da so pozorni na svoje zdravje in ga postavljajo na prvo mesto. Redno tudi organiziramo in pripravljamo dogodke za sodelavce in za njihove družine.

Smo družini prijazno podjetje

Zavedamo se, da je usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja za zadovoljstvo naših zaposlenih izrednega pomena. V okviru certifikata Družini prijazno podjetje smo zato leta 2014 sprejeli prvih 17 ukrepov, ki našim sodelavcem omogočajo lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

V letu 2017 je revizijski proces s strani Inštituta Ekvilib potrdil našo uspešno izvedbo začrtanih ukrepov in nam podelil polni (modri) certifikat. Pokazali smo visoko zavezanost pomenu usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja, danes pa imamo tako že več kot 20 ukrepov. Več o njih si lahko preberete na https://kariera.lidl.si/sl/2400.htm.

Vlagamo v karierni razvoj in enake možnosti za vse

Naše sodelavce želimo podpirati pri razvoju. Podlaga za to je obsežna ponudba usposabljanj in izobraževanj, ki jih nudimo znotraj našega podjetja in v okviru celotne skupine Lidl. Pri razvoju vsakega posameznika so zelo pomembne povratne informacije, zato izvajamo redne razgovore vodij s sodelavci. Dajemo velik poudarek enakopravnosti in smo ponosni, da zaposlujemo delavce iz več kot 100 držav. Povsem samoumevno je, da zagotavljamo delovno okolje, kjer bodo vsi zaposleni, ne glede na spol, narodnost, raso ali vero, spoštovani in jim bodo omogočene enake možnosti za osebni in poklicni razvoj.

  

 

Se želite pridružiti TOP ekipi, ki ustvarja Lidlovo zgodbo o uspehu?

Preverite prosta delovna mesta TUKAJ.

Poglejte si videe preteklih dogodkov in začutite našo energijo