danger
Oprostite, tega brskalnika sistem ne podpira.

Oprostite, tega brskalnika sistem ne podpira.

Naravno veselje ob igri

Lesene igrače Lesene igrače Lesene igrače

Naravno veselje ob igri

  

FSC certifikat Kako deluje

< Kliknite in si oglejte video  

Kako skrbimo za gozdove pri proizvodnji lesenih igrač
Kako skrbimo za gozdove pri proizvodnji lesenih igrač
Kako skrbimo za gozdove pri proizvodnji lesenih igrač

Lidlove lesene igrače

Lesene igrače so obstojne, naravne in trajnostne. Otroku omogočate nepozabne spomine na otroštvo in zdrav razvoj. Igrače, izdelane iz lesa, spodbujajo vse otrokove čute ter pospešujejo razvoj finomotoričnih spretnosti, logičnega razmišljanja in domišljije. Lidlove lesene igrače izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti – otrok lahko po mili volji uživa v igri z lesenimi igračami. 

Poljubne kombinacije

Naše izdelke je mogoče poljubno kombinirati med seboj. To ima nekatere prednosti: dve darilci lahko združite v večjo zgodbo in obdarovanca razveselite še bolj.  

Vrhunska kakovost

Naše lesene igrače so izjemno trdne in zato obstojnejše. Po zaslugi visokokakovostne obdelave igrač bo lahko otrok v igri užival še dolgo.

Ugodne cene

Da, kakovost nam je pomembna, zato ji posvečamo veliko pozornost. Nekaj pa mora – kot je pri Lidlu navada – vendarle ostati majhno: cene. Naše igrače se odlikujejo po neprekosljivem razmerju med ceno in kakovostjo, na katerega smo ponosni.

SVET IGRE

S polno paro naprej – svet železnice

Lesena železnica je že od nekdaj najbolj priljubljena otroška igrača. Preprosto jo je mogoče sestaviti in razstaviti, hkrati pa je trdna in vsestranska. Proge je mogoče spreminjati in kadar koli nadgrajevati. Komplet dopolnjujejo številni imenitni dodatki. Figurice so povsem prilagojene otroškim potrebam. Otrokom – in včasih tudi odraslim – bodo lahko še dolgo v veselje.

Pridružite se nam v svetu punčk

Punčke imajo za otroke in tudi odrasle še vedno poseben čar. Otroci pri igri s punčkami igrivo posnemajo vsakodnevno življenje in ga na ta način čustveno predelujejo. Ustvarijo si lahko svet po lastnih pravilih, kot jim ga narekuje domišljija. To je visokokakovostna igra tudi z vzgojnega vidika. Prikupno oblikovane hišice za punčke, čudovite možnosti nadgraditve, različne figurice in originalni dodatki obetajo zabavo brez konca. Ko gradimo svoj svet, ustvarjalnost nima meja!

Svet punčk

Gostje, dobrodošli – svet kuhinj

Lesena kuhinja in kuhinjski pripomočki so odlična igrača za igro vlog tako za dečke kot za deklice. Otroci lahko posnemajo odrasle ob igri priprave hrane za svoje punčke in plišaste igračke. Mladi kuharski mojstri se bodo naučili ogromno novega, razvijali  finomotorične spretnosti in ustvarjalnost, pri tem pa se imenitno zabavali. Lesena kuhinja ima lahko častno mesto v otroški sobi ali v jedilnici. Sicer pa je mogoče po koncu igre sestavne dele hitro razstaviti in jih pospraviti.

Materiali – iz česa so igrače izdelane

Les

Les

Lesene igrače so narava na dosegu vaših rok. Pri igri z lesenimi igračami otroci spoznavajo sebe in okolje – in pri tem z njimi ne ravnajo vselej pazljivo. Ena od odlik lesa pa je ravno trpežnost.

Kovina

Kovina

Zelo smo pozorni na to, da pri izbiri kovinskih delov ne uporabljamo strupenih materialov; vsi kovinski deli so najboljše kakovosti in izjemno trdni. 

Plastika

Plastika

Svoje izdelke dopolnjujemo s plastičnimi detajli, da bi tako izboljšali kakovost igre. Naše stroge varnostne zahteve zagotavljajo, da so varni za uporabo. 

Barve in laki

Barve in laki

Uporabljamo samo lake in barve, ki ne vsebujejo topil in so na vodni osnovi; zato za otroke ni škodljivo, če igrače vtikajo v usta.

Skladne z ustreznimi predpisi in certificirane