Navdušenci neverjetnih živali!

Upamo, da ste si pravočasno priskrbeli svoj album, saj sporočamo, da so VSE zaloge že pošle. Naj pa se raziskovanje ne konča! Naložite spodnjo aplikacijo in zbirajte kartice virtualno. Če želite, pa si lahko zdaj album tudi prenesete in natisnete.

Album pdf

Prenesite si album

Navodila: Ko kliknete na gumb ''PRENESI ALBUM'' izberite na desni ''MENU'' in kliknete na ''NALOŽI PDF''. Ko se vam nova stran z albumom naloži, kliknete na ikono za prenos (tretja po vrsti v desnem zgornjem kotu) in album shranite na vaš računalnik. Nato dokument odprete in ga natisnete.

Prenesi album
Neverjetne živali izziv 1

Neverjetne živali izziv - tekst

Kviz neverjetne živali 1

  

3d - inline

  

app kartice

Aplikacija

Aplikacija

Pomembno sporočilo o pomembnosti starševskega nadzora: Te aplikacije ne uporabljajte brez nadzora staršev.

Opomnik glede fizičnih nevarnosti v resničnem svetu  fizičnih nevarnosti v resničnem svetu (npr. bodite pozorni na okolico): Med uporabo te aplikacije bodite vedno pozorni na svojo okolico.

 

Uporabniki iOS sistema: potrebujete za namestitev aplikacije na svojem pametnem telefonu vsaj 410 MB nezasedenega prostora; zahteva iOS 11.0 ali novejšo različico. Uporabniki Android sistema: potrebujete za namestitev aplikacije na svojem pametnem telefonu vsaj 100 MB nezasedenega prostora; zahteva Android 6.0  ali novejšo različico.

 

Neverjetne živali - urnik

Urnik

Za sveži začetek novega šolskega leta imamo zate urnik, ki si ga lahko natisneš.

Naloži in natisni

Ob nakupu paketa kartic ti dodatni paket podarimo

Akcija velja do razprodaje zalog.

Album in kartice

Ponudba velja od 20. 8. do razprodaje zalog.

Prodajni izdelki (album in paket 4 kartic) so lahko zaradi velikega povpraševanja in omejenih količin razprodani že v prvih dneh ponudbe. Vse cene so v EUR s pripadajočim DDV. Za vsakih 10 € vrednosti nakupa prejmete paket 4 kartic brezplačno (pri številu podarjenih paketov se upošteva končni znesek na Lidlovem računu). Tobak in tobačni izdelki se ne vštevajo v znesek. Barva albuma in kartic Neverjetne živali se lahko razlikuje od oglaševane, saj so slike zgolj simbolične. Neverjetne živali je izdelalo in razvilo podjetje Brand Loyalty B.V. Opozorilo: vsebuje majhne dele, ki se lahko vdihnejo ali pogoltnejo. Nevarnost zadušitve. Album in kartice Neverjetne živali naj otroci uporabljajo zgolj pod nadzorom odrasle osebe. Nekatere sličice prikazujejo tudi živali med hranjenjem, zato ob takih predlagamo razlago staršev. Ni primerno za otroke, mlajše od 3 let. Lidl Slovenija d.o.o. k.d. ne odgovarja za morebitne poškodbe ali zdravstvene težave, ki bi nastale zaradi napačne uporabe albuma ali kartic. Ni primerno za prehrano.