Revija Preprosto pomlad/poletje 2019

Ste že prelistali aktualno številko revije Preprosto? Deveto izdajo revije so soustvarjali številni slovenski ustvarjalci, ki so v njej pustili svoj kreativni pečat, pa naj gre za okusen spomladansko-poletni recept, domiseln nasvet ali ustvarjalen projekt za krajšanje časa, ki bo v vaš dom vnesel prijetno svežino. Kakovost revije Preprosto so prepoznali tudi v tujini, kjer je bila ponovno razglašena za najboljšo trgovsko publikacijo. Poiščite jo na naših policah in si popestrite prosti čas.

Revija Preprosto pomlad 2019

Spomladansko številko je soustvarjalo 18 slovenskih blogerjev, fotografov, ilustratorjev in stilistov. Ustvarjalci so pripravili sveže in barvite spomladanske recepte, s katerimi boste razvajali vaše najdražje in nasvete, kako v pomladnih dneh vnesti svežino v vaš dom. Žar legenda, Darko Klemen, je razkril skrivnosti, kako izbrati pravi žar in pripraviti najboljše meso. Družinska svetovalka Leonida Mrgole je pripravila koristne nasvete, kako vso družino motivirati k spomladanskemu čiščenju. Ne manjka niti zamisli za družinske izlete in aktivnosti v naravi ter idej, kako vašega najboljšega prijatelja na štirih tačkah razveseliti z doma pripravljenim obrokom.

O reviji Preprosto

Revija Preprosto izhaja od leta 2014, snujemo pa jo v sodelovanju z agencijo PM, Poslovni mediji. Zanjo bogato vsebino prispevajo številni slovenski avtorji, med katerimi so tudi znana slovenska blogerska imena.

Revija je v minulih letih prejela številne nagrade doma in po svetu - ameriški Content Marketing Institute jo je leta 2017 in letos razglasil za najboljšo trgovsko publikacijo, prejela je priznanje za komunikacijsko odličnost Zlato pero 2017, srebrno priznanje Pearl Awards in številne slovenske nagrade Pomp za vsebinski marketing.

Letos revija Preprosto beleži še en izjemen uspeh - uvrstila se je namreč tudi med končnih 6 finalistov v kategoriji najboljših projektov vsebinskega marketinga leta. Zmagovalca bodo razglasili jeseni v Clevelandu, že sama nominacija pa pomeni veliko čast.

 

Cena revije Preprosto je 1,49 EUR, na voljo pa je na posebnih stojalih v vseh Lidlovih trgovinah.