VINA MESECA - NOVEMBER

Vina meseca novembra

Če si ob prijetnem branju zaželimo kozarec prijetnega vina ali če so prijatelji zbrani ob mizi, ki se šibi pod različnimi jedmi, je Quercus Chardonnay izvrstno, prijetno družabno vino, ki z lahkoto steče. Za ljubitelje bolj močnih, toplih belih vin, je Sivi pinot Aljoše Sirka pravi izbor za poseben sproščen trenutek. 

Modra frankinja je po nekaj letih stagnacije ponovno na svojem zmagoslavnem pohodu. Zato bo idealno darilo prijatelju, da mu predstavite vse vrline te izvrstne sorte. Pri Zajčevih znajo ta potencial odlično prezentirati. 

Ob kosilu

Vino ob kosilu - november - cena

Quercus - Chardonnay

Sveže belo vino svetlo rumene, limonine barve. Na nosu in v ustih se nam razkrijejo arome in okusi po rumenem sadju - jabolkah, marelicah, breskvah, grenivki in ananasu. 

Če si pripravimo samo nekaj „za piknit“ ali če se nam miza šibi pod različnimi jedmi, je Quercus Chardonnay izvrstno, prijetno družabno vino, ki z lahkoto steče.

Več predlogov

Za darilo

Vino za darilo - november - cena

Zajc - Modra frankinja

 

Rdeče vino rubinaste barve z modrimi odtenki. Arome in okusi nam pričarajo jagode, zrele maline, višnje, borovnice, malenkost popra in dimnih not. Modra frankinja je po nekaj letih stagnacije ponovno na svojem zmagoslavnem pohodu. Zato bo idealno darilo prijatelju, da mu predstavite vse vrline te izvrstne sorte. Pri Zajčevih znajo ta potencial odlično prezentirati.

Več predlogov

Za posebne priložnosti

Vino za posebno priloznost - november - cena

Sirk Aljoša - Sivi pinot

Svetlo rumena barva niti ne nakaže, da bo v kozarcu tako polno, mehko in toplo vino. 

Če ste ljubitelj bolj močnih belih vin, če radi sami uživate v kakšnem kozarcu ali ta užitek delite s prijatelji, je to vino pravi izbor za poseben trenutek.

Več predlogov