danger
Oprostite, tega brskalnika sistem ne podpira.

Oprostite, tega brskalnika sistem ne podpira.

TOKRAT ZMOREM!

Zakaj bo tokrat drugače? Zakaj bo tokrat drugače? Zakaj bo tokrat drugače?

Vitalnica tokrat zmorem

  

Tokrat zmorem - Hanin video nagovor Tokrat zmorem - Hanin video nagovor Tokrat zmorem - Hanin video nagovor
Tokrat zmorem - Hanin video nagovor Tokrat zmorem - Hanin video nagovor Tokrat zmorem - Hanin video nagovor

Poglejte si video >>>

 

PREBERITE ZANIMIVE ČLANKE

ZA LAŽJO ODLOČITEV

Športna oblačila in oprema

Oblačila in oprema

Ne glede na to, ali vadite doma ali v fitnes klubu, je oprema za trening zelo pomembna. Spremljajte naše ponudbe, kjer imamo skoraj vsak teden v prodaji tudi opremo za šport in prosti čas. Od funkcijskih majic, tekaških pajkic, kakovostne obutve, športnih nedrčkov in jaken, pa vse do elastičnih trakov, žog, uteži, podlag in številnih drugih izdelkov, primernih tako za domačo vadbo, kot vadbo v telovadnici. Začnite z vadbo že danes, v Lidlovih športnih oblačilih in z Lidlovo športno opremo.  

Zdrava prehrana

Zdrava prehrana

Vsi vemo, kako je za zdrav način življenja pomembna zdrava prehrana. To ne pomeni, da morate od sedaj naprej jesti po eni od trenutno modnih diet, temveč da skrbite za reden vnos zdravih in polnovrednih živil v pravilnem razmerju. Vaše telo za vso potrebno energijo potrebuje beljakovine, ogljikove hidrate, maščobe... S prehrano so povezani številni pozitivni, pa tudi negativni občutki. Pozitivni, ko jemo nekaj, kar obožujemo in pa, o ja, tudi negativni, če se kakšen dan napokamo preveč s sladkarijami in imamo potem slabo vest. Vse to vpliva na to, kako se počutimo in kako bo naše telo dobilo potrebno energijo. V Lidlovi stalni ponudbi boste našli vse potrebne sestavine, s katerimi boste lahko pripravili bolj zdrave obroke - od svežega sadja in zelenjave, perutnine, skyra, BIO izdelkov in polnozrnatega kruha.  

Prehranski dodatki

Prehranski dodatki

Poleg zdrave prehrane, kakovostnega počitka in redne aktivnosti, naša telesa občasno ali redno potrebujejo tudi prehranske dodatke, ki preprečijo pomanjkanje določenih snovi v telesu. Še posebej pri športnikih so prehranski dodatki pomembni za izboljšanje rezultatov treninga. Uživamo jih pred ali po treningu. V naši redni poudbi imamo proteinske ploščice in šejke kakovostne blagovne znamke proteini.si.  

BIO kotiček

BIO kotiček

Z današnjim hitrim načinom življenja, pomanjkanjem časa, ki ga skrbno razporedimo med delo, družino in počitek, poleg tega pa tudi nimamo vsi na voljo domačih vrtov z domačim sadjem in zelenjavo. Zato je zelo pomembno, da imamo kljub temu možnost priprave obrokov s kakovostnimi sestavinami, kontroliranega porekla, ki vsebujejo čim več hranil in so tudi okusne. V naši redni ponudbi imamo širok sortiment visokokakovostnih BIO izdelkov, sadja in zelenjave, s še posebej zahtevnim preverjanjem kakovosti. Poiščite jih na naši spletni strani.  

LIDLOVA TRŽNICA IMA DNEVNO SVEŽE SADJE IN ZELENJAVO - VSAK DAN

FUNKCIJSKA OBLAČILA in OBUTEV

Se hitro sušijo

Hitro sušenje

Saj veste, kako neprijetno in mrzlo je lahko, če tečete v premočeni bombažni majici in vas dobi veter?   CRIVIT funkcijska oblačila so narejena iz dovršenih materialov, ki se zelo hitro sušijo - tako med aktivnostjo samo ali po pranju.   

ODSEVNI ELEMENTI

Pozimi so dnevi krajši in kaj hitro je temno. Če radi tečete zvečer ali vas na dolgem pohodu ujame tema, izberite športna oblačila Crivit z odsevnimi elementi, s katerimi boste dobro vidni. S tem pa boste tudi bolj varni.

Uravnavajo vlažnost

URAVNAVAJO VLAŽNOST

Ko se med aktivnostjo potimo, odvajamo vlago in pot stran od kože. Tako ohranjamo telo suho in toplo med in tudi po končani aktivnosti. S tem telo pomaga uravnavati telesno temperaturo. Na delih, kjer se običajno najbolj potimo, imajo oblačila t.i. »funkcijske cone«, ki zagotavljajo optimalno upravljanje vlage in izboljšajo prezračevanje.

VODO-ODPORNI

Zelo pomembno je, da imamo pri vadbi oblačila in obutev, ki so primerna vremenskim razmeram. Še posebej pri aktivnostih zunaj, kampiranju, pohodništvu ali smučanju smo radina toplem in suhem. 

Joga Crivit