Nabrušen nož in nabrušen jezik

Žar legende

Želite navdušiti svoje bližnje na svojem naslednjem pikniku? S pomočjo nabrušenega noža in še bolj nabrušenega jezika vam bo to zagotovo uspelo.

Lidl Slovenija vam predstavlja ŽAR LEGENDE. V sočni kombinaciji se kot glavni legendi predstavljata Darko Klemen, zmagovalec MasterChef Slovenija 2016, in Miha Brajnik, mojster komedije ter sočnih šal, ki jih vedno postreže še dodatno začinjene.

Žar mojster in pikantni komik se bosta potegovala za prestižni naslov ŽAR LEGENDE, ki pa v resnici pripada nam vsem. V kuharski oddaji, ki ste jo lahko spremljali na POP TV in Kanalu A, vam je Darko postregel z uporabnimi nasveti in vročimi triki za pripravo kakovostnih Lidlovih izdelkov za žar. Miha pa vam je pokazal, kako na pikniku s pekočimi šalami poskrbeti za dobro vzdušje gostov in sproščenost glavnega kuharja.

ŽAR LEGENDA lahko postanete tudi vi! Darko in Miha imata v svojem žepu predpasnika toliko trikov in nasvetov, da jih bosta z vami delila tudi na družbenih omrežjih Lidl Slovenija. V Mali šoli se boste tako z Miho učili pomembnih osnov, kot je pravilno valjanje čevapčičev in predvsem uživanje na pikniku. Darko pa vam bo v Visoki šoli razkril skrivnosti najbolj slastnih marinad, trikov začinjanja in izjemnih prilog, ki se priležejo k žar specialitetam. S pomočjo domače in sveže Lidlove ponudbe izdelkov za piknik je seveda vse še toliko lažje.

Slovenci smo pravi mojstri v žarjenju. Vsak ima svoje trike in skrivnosti za pripravo okusnih jedi z žara. Veseli bomo, če jih boste z nami na naših družbenih omrežjih delili tudi vi in še naprej ustvarjali izvrstne kulinarične trenutke kar doma. Lidl vam namreč tudi tokrat ponuja preprosto več. Več časa z enostavnim nakupom, več kakovosti in svežine z ugodno ponudbo izdelkov, zdaj pa še več smeha in predvsem preprosto več žara za vas.

Žar legende

Želite navdušiti svoje bližnje na svojem naslednjem pikniku? S pomočjo nabrušenega noža in še bolj nabrušenega jezika vam bo to zagotovo uspelo.