Hana Verdev

Hana

Hana Verdev je že več let Lidlova ambasadorka zdravega načina življenja in sopotnica v Lidlovi vitalnici, kjer pripravlja vaje, svetuje in celostno usmerja k aktivnemu življenjskemu slogu. V tem času nam je pomagala odkriti skrivnosti domačega fitnesa in telovadbe za delovno mizo v pisarni, pa tudi vse druge možnosti za gibanje (smučanje, tek, kolesarjenje ...), ki jih ponuja narava. Že 16 let dela kot osebna fitnes trenerka, več let pa uči tudi druge športe, saj je licencirana učiteljica smučanja (U3), nordijske hoje in teka (U2), teka na smučeh (U2), inštruktorica pilatesa (FZS) in Kettlebell lifting inštruktorica (EGSA).

Najbolje se počuti v naravi, kjer cestno in gorsko kolesari, planinari, pleza, igra golf, jaha, SUP-a, deska ..., v zimskem času pa jo kot učiteljico smučanja lahko srečamo na katerem od bližnjih smučišč ali pa na urejenih progah za tek na smučeh. Njeno navdušenje za šport in ustrezno prehrano je skorajda "nalezljivo", zato se boste še lažje prepustili njenim motivacijskim nasvetom in vzpodbudam za zdrav življenjski slog.

Anže Avbelj

Anže

Več kot 15 let dela na področju osebnega trenerstva je Anžetu Avblju prineslo obilico izkušenj, ki so nadgradile znanje s Fakultete za šport, kjer je tudi diplomiral.

Pod njegovim vodstvom je nemalo posameznikov močno spremenilo svoj življenjski stil. Ljudje, s katerimi je sodeloval, znajo povedati, da je z mislimi in načrti vedno korak pred njimi. Kljub včasih zahtevnim izzivom se vsakemu posebej vedno 100-odstotno posveti in poskrbi za dobro počutje in prave rezultate. Kot Lidlov osebni trener nam bo tako priskočil na pomoč ne le, ko bo vprašanje o izbiri vadbe, temveč tudi pri sestavi prehranskega načrta.

Odlična in predvsem učinkovita kombinacija!