Druga runda, nove žar mojstrovine

Druga runda

Druga sezona nepozabne kuharske oddaje se vrača!

 

Lidl Slovenija ponosno predstavlja drugo sezono legendarnega dua žar mojstrov. Darko Klemen bo z nabrušenim nožem postregel najnovejše žar poslastice, Miha Brajnik pa bo z nabrušenim jezikom pikal s pekočimi šalami. Z različnimi gosti iz cele Slovenije bosta poskrbela za slastne piknike. Pridružili se jima bodo zmagovalci velike nagradne igre za gasilce iz prejšnje sezone, gurmanka Mira Šemić, inovativni kmet leta Matic Vizjak, vplivnež Jože Robežnik in še mnogo drugih. Žarili bodo hamburgerje, tuje specialitete po domače, premium steake, morske ribe in celo veganske za prste obliznit dobre jedi.

 

Žar legendi nas bosta naučila, kako si izvrstne kulinarične žar trenutke lahko ustvarimo kar doma. Darko bo postregel z uporabnimi nasveti za pripravo izvrstnih žar jedi s pomočjo Lidlovih izdelkov, Miha bo s kakšno pekočo šalo na žaru obrnil kar Darka. O domači, sveži in kakovostni Lidlovi ponudbi izdelkov za piknik bosta poročala vsako epizodo, kjer bosta v iskrivem žarovskem vzdušju vedno znova predstavila drug recept. Spremljajte legendarne dogodivščine na YouTube kanalu Lidl Slovenija in se naučite novih trikov.

Aktualna oddaja

Legendarni žar ocvirki 3/5 - recept za jesensko zloženko

Legendarni žar ocvirki 3/5 - recept za jesensko zloženko

Darko in Miha tokrat na žaru pripravita jesensko zloženko s polento za svojega zadnjega letošnjega gosta. Kam Darko doda ocvirke in koliko jih pred tem poje Miha, si oglejte v videu.

Oglejte si ostale videe