Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Dobrodošli, vsi ljubitelji praznikov!

Vabimo vas, da na enem mestu odkrijete vse, kar potrebujete za nepozabne trenutke, ki zbližujejo, in skupaj z nami delite čarobnost praznikov. Prihod Miklavža, božič ter novo leto so zagotovo med najbolj priljubljenimi prazniki v letu, saj jih mnogi med nami že nestrpno pričakujemo. Božični in novoletni prazniki so odličen razlog, da preživimo čas z družino ali s prijatelji, si izmenjujemo darila ter uživamo v najokusnejših prazničnih dobrotah. Spomnijo nas na vse, kar nas zbližuje. Sem vsekakor spada tudi praznično razvajanje brbončic, pri katerem nam Lidlova ponudba premium gurmanskih izdelkov Deluxe in raznolikih sladkih priboljškov Favorina pride še kako prav. Zato vam lahko mirne vesti obljubimo, da boste v Lidlu preprosto našli vse, kar potrebujete za čarobno vzdušje s pridihom razkošja po najboljših cenah.

Ste pripravljeni na čarobnost praznikov?

Potem se prepustite razkošni ponudbi premium gurmanskih izdelkov Deluxe, ki so kot ustvarjeni za praznično obloženo mizo, polno vrhunskih specialitet z vsega sveta. Seveda za božič in novo leto ne smejo manjkati sladka presenečenja, za katera poskrbijo naši sladki priboljški Favorina v najrazličnejših oblikah, barvah ter okusih. Nismo pa pozabili tudi na vse domače pekovske ali slaščičarske mojstre, ki jih na naših policah pričakujejo izdelki za peko Belbake.


Text And Image Section


RECEPTI

Saj veste, da se prazniki vedno začnejo v kuhinji? Zato smo v Lidlu za vas postregli z novimi prazničnimi recepti. Odkrijte vse naše najljubše recepte za omamne predjedi, glavne jedi in sladice ter si za božič in novo leto zagotovite vrhunsko kulinarično izkušnjo po najboljših cenah. Ne čakajte, začnite ustvarjati čaroben praznični meni zase in za svoje najbližje.


PREVERITE PRAZNIČNE RECEPTE


Text And Image Section


IGRAČE

Ko gre za nakup igrač, je Lidl otročje lahka odločitev! Praznikov se še posebej veselijo naši najmlajši, zato smo v Lidlu pripravili pestro izbiro kakovostnih igrač po ugodnih cenah in tako poskrbeli, da vam idej za praznično obdarovanje nikoli ne bo zmanjkalo. Prepričani smo, da bodo navdušile otroke vseh starosti – tudi tiste, ki so svoje otroško veselje ohranili za vedno.


PRELISTAJTE KATALOG

Text And Image Section


DOBRODELNOST

Praznična dobrodelnost še posebej dobro dene! Tako kot vsako leto bomo tudi letos del sredstev od prodaje izdelkov Lidlove blagovne znamke Deluxe namenili ustvarjanju boljšega sveta za otroke, ki potrebujejo pomoč v razvoju. Tokratno donacijo bomo namenili Centru IRIS, kjer se šolajo slepi in slabovidni otroci od vrtca do srednje šole ter otroci z avtizmom. Z zbranimi sredstvi za nakup prilagojenih učnih in izobraževalnih pripomočkov jim bomo omogočil bolj kakovosten in prilagojen učni proces. Pri tem nam bo pomagal tudi dobrosrčni rakun iz našega prazničnega TV oglasa, ki je v Lidlovih trgovinah po vsej Sloveniji na prodaj kot plišasta igrača, del sredstev od prodaje pa bo prav tako namenjen donaciji Centru IRIS.


VEČ O PROJEKTU