Kliknite za prenos aplikacije

  Text And Image Section

  KOLO SREČE

  Po vsakem nakupu med 7. 9. in 4. 10. zavrti kolo sreče in prejmi dodaten kupon!


  Med nakupovanjem skeniraj svojo digitalno kartico Lidl Plus na blagajni in prejmi možnost sodelovanja. Zavrti kolo sreče in prejmi dodaten ekskluziven kupon presenečenja. Kolo sreče se avtomatsko prikaže na začetnem zaslonu v aplikaciji po vsakem nakupu.

  Text And Image Section

  KUPONI IN PONUDBE

  Kuponi in ponudbe bodo v trgovini označeni z Lidl Plus logotipom. Kupone je potrebno aktivirati pred zaključkom nakupa, pri ponudbah pa aktivacija ni potrebna. Kuponi se seštevajo − popust se obračuna po skeniranju Lidl Plus kartice na blagajni. Unovčite lahko več ponudb in kuponov hkrati.

  Text And Image Section

  KUPON PLUS

  Z aplikacijo Lidl Plus vsak mesec do brezplačnih izdelkov. Zbiraj svoje nakupe in si ob doseženih vrednostih mesečnih nakupov zagotovi KUPON PLUS, s katerim lahko izbereš en brezplačen izdelek. Nakupi se med seboj seštevajo in se zbirajo od prvega do zadnjega dne v mesecu.

  Text And Image Section

  DIGITALNI RAČUNI

  Kliknite zavihek »Več« v menijski vrstici. Na prvem mestu boste našli svoje račune. Vsak račun lahko odprete posebej in si ogledate vse navedene popuste − tako boste preprosto preverili, koliko ste pri nakupu prihranili.

  Text And Image Section

  DIGITALNA KARTICA

  Ko pridete do blagajne, imejte pripravljen mobilni telefon, z odprto aplikacijo Lidl Plus in na čitalniku, ki je obrnjen proti vam, skenirajte svojo digitalno kartico. Najdete jo tako, da kliknete na gumb Kartica Lidl Plus. Res je preprosto!

  Text And Image Section

  SPLETNI KATALOGI

  Aplikacija Lidl Plus združuje tudi vse tedenske ponudbe in akcije. V orodni vrstici najdete digitalno zbirko katalogov, če kliknete na ikono »katalogi«.V aplikaciji prelistajte aktualne ponudbe in ne zamudite novih akcij.

  Text And Image Section

  OBVESTILA

  Omogoči obvestila in prejemaj obvestila o akcijah, novostih, posebnih ponudbah in receptih. Vklop in nastavitev obvestil preprosto urediš v aplikaciji Lidl Plus med nastavitvami pod možnostjo »Obvestila«. Odloči se, katera obvestila želiš vklopiti ali izklopiti.

  Text And Image Section

  INFORMACIJE O TRGOVINAH

  V meniju, pod razdelkom trgovine si lahko izberete priljubljeno trgovino. Ta dodatek omogoča iskanje najbližje Lidlove trgovine in prikaz njenega odpiralnega časa, kar lahko koristite tudi na dopustu v drugih državah, ki imajo aplikacijo Lidl Plus.

  Potrebujete pomoč? Preverite dodatne informacije!