Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner

Prvovrstni siri

Najboljša izbira vseh vrst sira!

V Lidlu imamo radi sir, zato smo v izbranih trgovinah* za vas pripravili pestro ponudbo prvovrstnih sirov raznolikih oblik in odlik. Svoje brbončice lahko razvajate s tradicionalnimi ali pa nekoliko bolj eksotičnimi vrstami sirov, prav vse pa zaznamuje vrhunska receptura, edinstvena aroma ter bogat okus. Zato ne odlašajte in se odpravite na gurmansko popotovanje po deželah sira - od klasične Italije, legendarne Francije pa vse do nepogrešljive Švice. Ne glede na to, kateri sir vas bo najbolj navdušil, si ga lahko privoščite kot samostojen prigrizek ali kot obogatitev vaših kulinaričnih mojstrovin. Prepričani smo, da po obisku Lidlovega kotička sirov besedice sir ne boste več vzklikali zgolj med fotografiranjem.

Text And Image Section

BLU FOU POLTRDI SIR

Klasični sir z modro plesnijo in čudovito kremno konsistenco iz francoske regije Auvergne. Modra plesen, imenovana tudi »penicillium roqueforti«, je odgovorna za njegovo izrazito aromo. Kulinarični nasvet: Odlično se ujema s penečimi vini!

Text And Image Section

TOPLJENI SIR S ČRNIM POPROM

Sir s posebej kremasto konsistenco in posipom s črnim poprom prepriča s svojim ostrim, začinjenim okusom.

Text And Image Section

SIR Z OREHI IN WHISKYJEM

Vrhunska kompozicija hrustljavih orehov in finega viskija, združena v slastnem siru. Z okusom po kozarcu viskija in aromo grozdja ter drugega sadja.

Text And Image Section

OLD AMSTERDAM STARANA GAVDA

Nizozemska gavda iz pasteriziranega kravjega mleka ima močan, pikanten okus. Zorjena je 8 mesecev in vas bo navdušila z njenim značajem.

Text And Image Section

PECORINO ITALIJANSKI TRDI SIR

Tradicionalni italijanski trdi sir iz ovčjega mleka, ki navduši z močnim okusom. Značilna zrnata tekstura mu daje prav poseben karakter.

Text And Image Section

SIR NA MEDITERANSKI NAČIN

Mediteranski zeliščni sir ima izrazit okus po italijanskih zeliščih. Ker vsebuje paradižnik, črne olive in baziliko, je prava paša za oči.

Text And Image Section

SIRARSTVO PIRNAT - SIR SEDVAR

Slovenski kmečki sir, ki je izdelan po hišnem receptu, vas bo navdušil s sladko-pikantnem okusom. Zorjen je 3 mesece.

Text And Image Section

SIR GAVDA

Ta sir gavda je narejen izključno iz kozjega mleka in prepriča s svojim značilnim okusom ter posebno aromo. Zaradi svoje kremaste, nežno topljive teksture, ima posebej prijetno konsistenco.

Text And Image Section

SIR S PAPRIKO IN ČESNOM

Nizozemski sir pripravljen iz pasteriziranega kravjega mleka ima pikanten pekoč okus.

Text And Image Section

SIR Z BAZILIKO

Nizozemski sir ima intenziven okus pesta in bazilike. Aromatičen okus sira je izdelan iz pasteriziranega kravjega mleka.

Text And Image Section

LE GRUYERE TRDI SIR

Švicarski sir iz kravjega mleka, zorjen 10 mesecev. Trdi sir z značilnim močnim in ostrim okusom, podprt s sadnimi aromami.

Text And Image Section

SIRNI NAMAZ Z OREHI

Orehova torta ima blagi okus po orehih in je obogatena s pravimi orehovimi jedrci. Sir se zaradi svoje mehke, kremaste teksture kar raztopi v ustih.

Text And Image Section

ZELENE DOLINE - SENENI SIR

Osnova za Seneni sir je seneno mleko, ki je najbolj tradicionalna oblika pridelave mleka in obuja tradicijo naših dedov in babic. Seneni sir Zelene Doline odlikuje poln aromatičen okus.