Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

V Lidlu postali glavni sponzor profesionalne kolesarske ekipe Lidl-Trek

V Lidl širimo svojo predanost kolesarstvu in ponosno postajamo glavni sponzor ter strateški partner profesionalne kolesarske ekipe Lidl-Trek.

Gre za sodelovanje med partnerjema, ki se odlično ujemamo: dvema mednarodnima blagovnima znamkama, ki ju združuje predanost učinkovitosti. Lidl in Trek imamo ambiciozen načrt: na svetovnem kolesarskem prizorišču ustvariti ekipo, ki navdušuje in navdihuje vse ljubitelje kolesarstva, tako rekreativne kot tudi profesionalne. Kot partnerja se Lidl in Trek ne bomo osredotočali le na športni uspeh, ampak tudi na ozaveščanje o vplivu športa in ozaveščenega prehranjevanja na slehernega posameznika. Obe podjetji spodbujamo uravnotežen in aktiven načina življenja, to pa imamo zapisano tudi kot del strategije družbene odgovornosti.


Tako kot so Lidlovi izdelki dostopni vsakomur, je kolesarjenje šport za vsakogar, ki želi biti bolj aktiven v vsakdanjem življenju. Zato z veseljem podpiramo močno in raznoliko ekipo vrhunskih mednarodnih športnikov. Prepričani smo, da uravnotežena prehrana in aktiven življenjski slog, ki ga oblikujeta šport in vadba, krepita dobro počutje ljudi. To sporočilo želimo prenesti čim več ljudem.


»Del našega poslanstva je zagotoviti odlične storitve za naše kupce in jasno je, da ima Lidl enako miselnost,« je dejal predsednik Treka John Burke in dodal: »Veselimo se tesnega sodelovanja pri ustvarjanju najboljših kolesarskih ekip na svetu, obenem pa želimo čim več ljudi navdušiti za kolesarjenje.«