Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Živijo! Vesel sem, da si tukaj. Zate imam številne predloge za preživljanje prostega časa, ideje za igranje in ustvarjanje.


Text And Image Section


ZDRAVKO LIDL PRIPOROČA

V Lidlu Slovenija želimo s projektom 'Zdravko Lidl priporoča' predstaviti prehranske prednosti različnih izdelkov, ki so na voljo v naših trgovinah po Sloveniji. Vse izdelke, izbrane v projektu 'Zdravko Lidl priporoča', smo izbrali, da bi poudarili prehranske prednosti nekaterih živil v naši ponudbi.

PREVERI VSE IZDELKE, KI JIH PRIPOROČA ZDRAVKO LIDL
Text And Image Section


ZDRAVKOVE DOGODIVŠČINE

Knjigico namenjamo staršem in tistim, ki skrbite za otroke in njihovo dobrobit. Pomembno je, da ste otrokom za zgled. Otroci vas bodo posnemali, saj v vas vidijo svoje vzornike. Bodite pozitiven zgled na vseh področjih. Vsak dan. Vedno.


PRELISTAJTE
Text And Image Section

HRUSTLJAVO ZAPEČEN KROMPIR

Mmm, le kaj je bolj okusnega kot mladi krompir, hrustljavo pečen v pečici? Zdravko Lidl pozna trik, kako lahko pri pripravi te priloge sodelujejo tudi otroci.

NA RECEPT

Text And Image Section

ZABAVNO POSPRAVLJANJE IN HIŠKA ZA IGRANJE

Zdravo Lidl in njegova prijateljica Eva poznata poseben trik za pospravljanje! Pravita, da je s pesmijo vse mnogo lažje. V tokratni igralnici pa ne spreglej tudi trikov za gradnjo prave domače hiške za igranje, ki je lahko super popestritev pospravljenega prostora.


PREVERI

Text And Image Section

UJEMIMO TRAVNIŠKE BARVE

So ti všeč zeleni travniki, brsteča drevesa in vesele barve pisanih cvetlic? Potem se obuj in jo mahniva na sprehod! Ob robu gozda in na travniku bova odkrivala, kaj vse cveti.


PREVERI

Text And Image Section

PRAVLJICA O SREČNEM BROKOLIJU

Otroci in brokoli ali z drugimi besedami – večno pregovarjanje? Tudi ti spadaš med tiste starše, ki morajo uporabiti najbolj zvite trike, da pred otroki skrijejo brokoli v hrani? Mogoče pa bo ta čudovita zgodbica izpod peresa pesnice in pisateljice Damjane Kenda Hussu, brokoliju dala priložnost, da ga vaši malčki poskusijo in vzljubijo? Poznaš še kakšen trik, kako otroke pripraviti do tega, da vzljubijo zelenjavo? Zaupaj nam ga v komentar ali nam piši na zdravko.lidl@lidl.si.


Hvala Žigi Rustja za branje ter Radiu Capris za zvočno upodobitev pravljice.


PRISLUHNI PRAVLJICI
Text And Image Section

Z NOVIČKAMI DO NOVIH USTVARJALNIH IGRIC

Želiš vedeti, kdaj bodo na voljo nove zabavno igrive vsebine? Potem prosi starše ali skrbnike, da vpišejo svoje podatke. Vpisati je potrebno e-poštni naslov in se strinjati s pogoji uporabe.


PRIJAVA NA NOVICE