Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Nagrade in priznanja

Številne naše blagovne znamke in izdelki redno prejemajo nagrade in najvišje ocene na priznanih testih izdelkov, naj gre za priznanja, ki prihajajo od potrošniških organizacij, kot je »zmagovalec testa« Zveze potrošnikov Slovenije, ali od raziskovalnih podjetij, kot je »izbrani produkt leta«. Rezultati neodvisnih testov dokazujejo, da so naše blagovne znamke pogosto boljše od izdelkov priznanih blagovnih znamk.

 1. BEST BUY

  BEST BUY

  V okviru raziskave razmerja med ceno in kakovostjo Best Buy Award, so slovenski anketiranci izdelkom iz trgovin Lidl Slovenija podelili prestižni naziv nosilca najboljšega razmerja med ceno in kakovostjo za obdobje 2023/2024.

 2. SUPERBRANDS

  SUPERBRANDS

  Znamke z oznako Superbrands ne temeljijo na tržnem deležu blagovne znamke, njeni ceni, kakovosti ali vrednosti, temveč gre za oznako, ki jo potrošnik pozna, ji zaupa, se mu zdi edinstvena, zadovoljuje potrošnikove potrebe ter se lahko z njo identificira.

 3. QUDAL

  QUDAL

  V okviru raziskave kakovosti QUDAL ─ QUality meDAL, ki poteka pod okriljem švicarske organizacije ICERTIAS, so slovenski anketiranci izdelkom Lidl Slovenija podelili prestižni naziv nosilca najvišje kakovosti za obdobje 2024/2025. Preverite, katerim.

 4. ODLIČNA KAKOVOST

  ODLIČNA KAKOVOST

  Neodvisne strokovnjake Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani smo prosili, da ocenijo senzorično kakovost Lidlovih izdelkov. Ponosni smo na izbor naših odličnjakov, ki so uvrščeni v kakovostni razred „odlična kakovost“ in so vam na voljo po tvoji Lidl ceni.

 5. DOKAZANA ODLIČNA KAKOVOST

  DOKAZANA ODLIČNA KAKOVOST

  Lidl Slovenija je tudi letos prejel več zlatih odličij za kakovost izdelkov s področja pekarstva, slaščičarstva in testeninarstva – tokrat je bilo nagrajenih kar 54 izdelkov, ki jih ponuja na policah svojih trgovin.

 6. ZPS TEST

  ZPS TEST

  Znak ZPS test je namenjen označevanju izdelkov in storitev, ocenjenih na primerjalnih testih kakovosti, ki jih izvajamo skupaj z neodvisnimi ustanovami v Sloveniji in drugih državah EU.

 7. EUROMONITOR - Parkside

  EUROMONITOR - Parkside

  PARKSIDE priznan s strani Euromonitor International. Od 1. maja 2024 je Euromonitor International imenoval PARKSIDE za najbolje prodajano blagovno znamko DIY (naredi sam) v Evropi v letu 2023.

 8. EUROMONITOR

  EUROMONITOR

  Naše lastne blagovne znamke: Silvercrest®, Esmara®, LIVARNO home®, Lupilu® so bile priznane s strani družba Euromonitor International Limited kot najbolje prodajane blagovne znamke v Evropi ali Evropski uniji.