Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
 1. GLOBALG.A.P. STANDARD

  GLOBALG.A.P. STANDARD

  Vsi naši proizvajalci in dobavitelji sadja in zelenjave imajo certifikat svetovno priznanega standarda GlobalG.A.P., katerega glavna cilja sta varna in trajnostna kmetijska proizvodnja izdelkov.

 2. EKOLOŠKI CERTIFIKAT

  EKOLOŠKI CERTIFIKAT

  Vsi tovrstni proizvodi so označeni z ekološkim certifikatom in izpolnjujejo kriterije uredbe Evropske skupnosti o ekološki pridelavi in označevanju ekoloških proizvodo, izpolnjujejo stroge zahteve, določene za nadzorovano biološko pridelano zelenjavo.

 3. CERTIFIKAT RAINFOREST ALLIANCE

  CERTIFIKAT RAINFOREST ALLIANCE

  Oznaka organizacije Rainforest Alliance označuje proizvode iz pridelovalnih obratov, ki so usmerjeni v trajnostno ekološko in socialno kmetovanje ter jih certificirajo neodvisne organizacije. Sledljivost proizvodov s tem certifikatom je tako popolnoma transparentna

 1. FAIRTRADE

  FAIRTRADE

  Certifikat pravične trgovine potrjuje, da je bil izdelek proizveden v skladu s standardi pravične trgovine, ki zagotavljajo pravično plačilo pridelovalcem iz ekonomsko manj razvitih dežel ter prispevajo k trajnostnemu razvoju lokalnih skupnosti.

 2. Oznaka ASC

  Oznaka ASC

  Mednarodna neodvisna in neprofitna organizacija Aquaculture Stewardship Council (ASC) certifikat označuje ribe in morske sadeže ribogojcev, ki poslujejo do okolja prijazno in zagotavljajo dobre delovne razmere.

 3. Oznaka EU Ecolabel

  Oznaka EU Ecolabel

  Oznaka EU Ecolabel omogoča potrošniku, da prepozna izdelke, ki so do okolja in zdravja bolj prijazni. Certifikat nosijo izdelki ali storitve, ki imajo manjši vpliv na okolje kot primerljivi izdelki.