Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!
Banner

Tržnica

LIDL JE PRVA IZBIRA


Kar 42 % vseh sodelujočih v raziskavi je odgovorilo, da najpogosteje nakupujejo svežo zelenjavo in sadje v trgovini Lidl.


V raziskavi Brand Tracker, ki jo je junija 2023 za podjetje Lidl Slovenija izvedla neodvisna raziskovalna hiša IPSOS Slovenija, je bilo vključenih 809 intervjuvancev*.


Hvala, dragi kupci, za potrditev, da smo najboljši v kakovosti svežega sadja in zelenjave!


*V raziskavi so bili zajeti intervjuvanci, ki so pri posameznem trgovcu kupovali v zadnjih 3 mesecih. Intervjuvance so povprašali, kako so zadovoljni s kakovostjo izdelkov pri različnih slovenskih trgovcih (Mercator, Spar/Interspar, Hofer, Lidl, Eurospin, Tuš, E.Leclerc in Jager).


IPSOS Slovenija Brand Tracker, n = 809, junij 2023

Ker vemo, kako zelo pomembna je za vas, naše kupce, svežina, smo poskrbeli, da na Lidlovi tržnici vsak dan* najdete sveže sadje in zelenjavo. Pri pestri izbiri sadja in zelenjave iz konvencionalne in ekološke pridelave pa je še posebej pomembno to, da so vsi pridelki po obiranju čim prej tudi na vašem krožniku.


Pridelke, kot sta solata in cvetača, zaradi zagotavljanja svežine kmetje pakirajo celo neposredno na polju.


Ob prihodu v centralno skladišče strokovnjaki takoj preverijo kakovost pridelkov glede na zakonske predpise in predpisane Lidlove standarde, nato jih tam zberejo glede na oddana naročila in razpošljejo trgovinam.


Dostava našim trgovinam poteka vsak dan* v zgodnjih jutranjih urah. Blago prevzamejo, preverijo in razporedijo naši zaposleni, ki so odgovorni za svežino izdelkov. Večkrat dnevno še dodatno preverijo svežino izdelkov na tržnici, da vam je vedno na voljo le kakovostno sadje in zelenjava.*Razen ob nedeljah in dela prostih dnevih.

Text And Image Section

Hitrost za svežino

Pri ohranjanju svežine in najvišje kakovosti izdelkov je hitrost ključnega pomena. Neprestano se trudimo, da so transportne poti čim krajše in da pridelek kar najhitreje pride od polja ali sadovnjaka do vaše mize.


Pobiranje in pakiranje pridelka

Kmetje pridelujejo svoje pridelke glede na sezono. Nekatere, kot sta na primer cvetača in solata, zaradi zagotavljanja svežine zapakirajo že takoj na polju in nato dostavijo zadrugi pridelovalcev. Manjše pridelke, kot na primer jabolka ali krompir, pa oberejo in dostavijo pakirni postaji.

Text And Image Section

Zadruga pridelovalcev

Zadruge pridelovalcev so združenja različnih kmetijskih panog, od koder prihajata naše sadje in zelenjava. Sodelovanje z zadrugo skrajša pot od polja do trgovine in tako izboljša kakovost. Če zadruge za nekatere panoge ne obstajajo, pridelovalci svoje pridelke pakirajo v zaboje in jih dostavijo v sortirno-pakirni center.


Skladišče za sadje in zelenjavo

V skladišča dnevno dostavljajo sveže sadje in zelenjavo z lokalnega območja in iz sosednjih regij. Tu živilski strokovnjaki preverijo kakovost svojih izdelkov glede na zakonske in še strožje Lidlove predpise, nato jih zberejo in v najkrajšem času razpošljejo trgovinam.

Text And Image Section

Dnevno sveža dostava

Dostava našim trgovinam poteka vsak dan v zgodnjih jutranjih urah, najkasneje do 6. ure. Naši zaposleni, odgovorni za svežino izdelkov, preverijo in razporedijo prevzeto sadje in zelenjavo na namenjen prostor v trgovini.


Raznolika sezonska ponudba

Bistvo naše ponudbe je svežina, to pomeni, da določeno sadje in zelenjavo nudimo le takrat, ko sta zares sveža in okusna. Zato se naša ponudba tekom leta nekoliko razlikuje in vas v enem delu leta razveseljujemo z enimi artikli, v drugem pa z drugimi. Vsi pa so sveži in kvalitetni.

Text And Image Section

Priznanje Qudal

V okviru raziskave kakovosti QUDAL ─ QUality meDAL, ki poteka pod okriljem švicarske organizacije ICERTIAS, so slovenski anketiranci izdelkom Lidl Slovenija podelili prestižni naziv nosilca najvišje kakovosti za obdobje 2024/2025.

Text And Image Section

Priznanje Best Buy

V okviru raziskave Best Buy Award so potrošniki Lidlovemu oddelku svežega sadja in zelenjave podelili priznanje za najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.