Lidl Slovenija | Preprosto več za vas
The browser is not supported
To display the website correctly, please use one of the following browsers.CautionPlease update your browser, if you proceed with this browser, your shopping experience might not be successful!

Petkov Super bonus kupon za 10 % popusta na celoten nakup


Pogoj za pridobitev petkovega Super bonus kupona je, da posameznik sname aplikacijo Lidl Plus iz spletne trgovine aplikacij ter se registrira kot uporabnik.


Kupec ob nakupu nad 25 €, v torek ali sredo in hkratni identifikaciji s kartico Lidl Plus na blagajni, v petek isti teden prejme v aplikacijo Lidl Plus kupon za 10 % popusta na celoten nakup t.i. petkov Super bonus (v nadaljevanju: Kupon). Kupec lahko prejme le en Kupon za posamezni teden. Kupon je potrebno pred koriščenjem aktivirati v aplikaciji Lidl Plus. Unovčiti ga je mogoče zgolj v petek v istem tednu, ko je bil opravljen nakup nad 25 €, ki je bil podlaga za pridobitev kupona. Kupon je mogoče unovčiti na blagajni katerekoli Lidlove trgovine na območju Republike Slovenije ob predhodni aktivaciji kupona in ob identifikaciji s kartico Lidl Plus na blagajni. V vsoto za pridobitev Kupona se ne všteva nakup tobaka, tobačnih in povezanih izdelkov, začetnih formul za dojenčke, revij in Lidlovih darilnih kartic. Na opredeljene izdelke tudi ne bo upoštevan popust na podlagi Kupona. Popust na podlagi Kupona se obračuna na blagajni. Kupon se lahko unovči za nakupe do skupne vrednosti 300 €. V primeru, da ima kupec več kuponov, na podlagi katerih ima pravico uveljaviti popust na celotni nakup, se popusti ne seštevajo.


Uporabnik razume in sprejema, da Lidl ne prevzema nobene odgovornosti in ne daje garancije za nemoteno delovanje aplikacije ter ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi lahko uporabniku nastala zaradi uporabe aplikacije ali nezmožnosti uporabe le-te.


Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji spremenimo obseg akcije petkov Super bonus kupon. To pomeni, da akcijo lahko kadarkoli prekinemo oziroma jo začasno prenehamo izvajati. O kakršnikoli spremembi akcije bodo uporabniki predhodno obveščeni znotraj sistema aplikacije Lidl Plus.


Pred uporabo aplikacije vedno preverite pogoje, da se seznanite s trenutno veljavnimi pogoji.